Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Προβληματίζουν αναρτήσεις της μητέρας - Αποκαλύψεις από την αδερφή της

Τις τραγικές στιγμές του θανάτου της Ίριδας περιγράφει η θεία των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους

Οι ημέρες περνούν και η αγωνία για την επίλυση του μυστηρίου του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, κορυφώνεται. Στις  έρευνες αναλύονται, επίσης, μηνύματα της μητέρας στα social media.

O λόγος για αναρτήσεις της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, αναφορικά με τον χαμό ενός άλλου παιδιού, προβληματίζουν. Το MEGA και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκαλύπτουν νέα έγγραφα και αναρτήσεις που έρχονται να εντείνουν τον σκεπτικισμό.

Σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 33χρονη μιλάει για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε αναφέρει ποτέ σε γιατρούς που την είχαν ρωτήσει.

Μάλιστα, εμφανιζόταν πολλές φορές ιδιαίτερα επικριτική, απέναντι σε γονείς που είχαν χάσει τα παιδιά τους μυστηριωδώς. Όταν λοιπόν το 2019 ένα αγοράκι 2,5 ετών στο Ίλιον, καταπλακώθηκε από στρώμα και πέθανε έγραψε…

«Να ‘ναι καλά το αγγελούδι εκεί που είναι. Αλλά πέσανε το απόγευμα για ύπνο και ξυπνήσανε στις 5 το ξημέρωμα για γάλα; Βραδινό δεν τρώνε τα παιδάκια; Και ποιος κοιμάται με δύο παιδιά από το απόγευμα; Τι να πω πραγματικά».

Υπενθυμίζεται πως η μικρή Ίριδα, πέθανε το 2021 στην κούνια της, όταν έπεσε για ύπνο το βράδυ και βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί στις 11.30 από τη θεία της!

Mιλώντας στην εκπομπή Tlive η θεία των παιδιών αποκαλύπτει ότι μάλιστα ότι προσπάθησε μαζί με την αδερφή της να κάνουν ανάνηψη στο παιδί μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. 

«Για μερικές μέρες έμενα στο σπίτι της αδερφής μου. Το προηγούμενο βράδυ καθόμασταν με το παιδί αλλά και με τη Τζωρτζίνα. Γύρω στις 2.30 πέσαμε για ύπνο. Περίπου στις 7.30 το πρωί η Ιριδα έκλαψε και το ακούσαμε και οι δύο. Πήγε η Ρούλα της έβαλε την πιπίλα, την σκέπασε και κοιμηθήκαμε ξανά», αναφέρει η θεία και στη συνέχεια περιγράφει τις τραγικές στιγμές.

«Σηκωθήκαμε στις 10.30 ντυθήκαμε και πήγα να ξυπνήσω την Ιριδα. Ήταν λίγο σκοτεινά και είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη. Πιάνω το παιδί και ήταν παγωμένη, δεν έβλεπα να ανασαίνει και κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει. Ανάβω το φως και βλέπω μελανά τα χείλια της. Ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου. Έφερα το παιδί στη Ρούλα και τα χέρια μου έτρεμαν. Αφήσαμε το παιδί κάτω και ξεκινήσαμε ΚΑΡΠΑ και πήραμε και το ΕΚΑΒ. Πήρα και τον Μάνο να έρθει γρήγορα σπίτι. Θυμάμαι τη Ρούλα και τον Μάνο φωνάζουν δυνατά και να λένε στο ΕΚΑΒ παρακαλώ σώστε το. Ειναι το δεύτερο μας παιδί.

Όταν πήγα στο Καραμανδάνειο μας είπαν ότι το παιδί έχει καταλήξει. Θυμάμαι ότι βγήκε ο Μάνος και είχε πέσει κάτω και έκλαιγε. Η Ρούλα είχε λιποθυμήσει. Μετά πήγα για κατάθεση. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι και πήγαμε στο δωμάτιο, στην κούνια ένα πανάκι είχε δυο σταγόνες αίμα. Μου λέει η Ρούλα αυτό θα το πάρεις και θα το δώσεις στην Αστυνομία. Το έπιασα με γάντια, το έβαλα σε μια σακούλα και το έδωσα στην αστυνομία. Μετά την κατάθεση δεν μας ενόχλησε η αστυνομία. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε σηκωθεί η Ρούλα από το κρεβάτι και να μην το έχω καταλάβει».

Προς το παρόν, όλοι μετρούν αντίστροφα για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, τα οποία πιθανόν να αποτελέσουν πυξίδα και για τα αίτια θανάτου των δύο αδελφών της, της Ίριδας και της Μαλένας.

Πηγή: newsit

 

EΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

«Φωτιά» η βενζίνη: Πού έχει περάσει τα 2 ευρώ/λίτρο – Οι τιμές στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: 19.623 νέα κρούσματα - Τα 1.900 στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλο deal στη Θεσσαλονίκη: Άλλαξε χέρια το εμπορικό πάρκο FLORIDA 1

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ