Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Μέχρι και 20 εκατοστά χιονιού – Ποια ΙΧ θα χρειαστούν αλυσίδες

«Προσοχή την Κυριακή στη Βόρεια Ελλάδα», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου

«Προσοχή την Κυριακή!» αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιώντας για επιδείνωση του καιρού την Κυριακή στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού για τις καιρικές συνθήκες από το Σάββατο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει πως θα έχουμε χιονιά σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας, ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο!

Ειδικότερα, γράφει «Φίλες και φίλοι όπως ανέφερα και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 ήδη από τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, όσοι είναι να κινηθείτε την ερχόμενη Κυριακή στη βόρεια Ελλάδα καλό θα είναι να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες για καλό και για κακό, καθώς αναμένεται επιδείνωση του καιρού με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, και γρήγορη χιονόστρωση,  ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο της Μακεδονίας ενώ σε ορεινοτερες περιοχές το ύψος του χιονιού δεν αποκλείεται μέσα σε λίγες ώρες να ξεπεράσει αρκετά και τα 15 με 20 εκατοστά!

Πιο συγκεκριμένα:

- Στην Μακεδονία δεν αποκλείεται να χιονίσει πρόσκαιρα και σε ημιπεδινές - πεδινές περιοχές στα κεντρικά της περιφέρειας συμπεριλαμβανομένου και του νομού Θεσσαλονίκης!

- Στη Θράκη πάνω περίπου από τα 300 μέτρα

- Στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία πάνω περίπου από τα 500- 600 μέτρα!

Δείτε το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος σε τροχαίο - Το ΙΧ έπεσε σε τοιχίο στο σημείο Μηδέν

Απειλεί Σουηδία - Φινλανδία τώρα η Ρωσία: Στρατιωτικές συνέπειες αν μπουν στο ΝΑΤΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία