Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτο: «Φίλαθλος» πυροβόλησε σε γήπεδο λίγο πριν από αγώνα (VIDEO)

Χάος προκλήθηκε σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Κορινθία

Χάος και τρόμος προκλήθηκε από πυροβολισμούς μέσα σε γήπεδο λίγο πριν τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα Κορινθίας. Πρόκειται για ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό σε γήπεδο έρχεται να προστεθεί στα γεγονότα που αμαυρώνουν τον ελληνικό αθλητισμό, μόλις έναν μήνα μετά από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο ΠΑΣ Κόρινθος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τενεάτη Αθικίων για τα play off της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Νομού Κορίνθου, στο γήπεδο επικράτησαν πρωτόγονες καταστάσεις. Ένας φίλαθλος των Αθικίων πυροβόλησε με καραμπίνα στο γήπεδο τρεις φορές, βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα (χθες) στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Γνωστός φίλαθλος των Αθικίων πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75ο λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικίων.

Στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος “ξεχάστηκε” στο φύλλο αγώνα να αναγράφει.

Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου. Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε «διαφορετικοί».

Σημείωση: το βίντεο έχει αναρτηθεί χωρίς ήχο στην σελίδα της ομάδας στο Facebook.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Απαγορεύονται οι πτήσεις ρωσικών αεροσκαφών πάνω από την Ελλάδα

Δύο συγκεντρώσεις και πιθανώς πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν στο Χορτιάτη – Επιχείρηση της Πυροσβεστικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ