Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Το κρίσιμο «κενό» των 35 λεπτών – Πώς «έφυγε» η μικρή Μαλένα

Τα επίσημα έγγραφα δείχνουν ότι οι γιατροί κλήθηκαν για παροχή βοήθειας στο μόλις τριών ετών κοριτσάκι στις 17:15

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Τα ερωτηματικά, ωστόσο, αντί να βρίσκουν απαντήσεις, συνεχώς πληθαίνουν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Live News του MEGA και με βάση την κατάθεση της μητέρας αναφορικά με τον πρώτο θάνατο, αυτόν της Μαλένας, το πρωί του Σαββάτου, 13 Απριλίου του 2019, το κοριτσάκι ήταν σε καλή κατάσταση και μάλιστα χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που την έδειχνε να τρώει σουβλάκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου της. Λίγες ώρες μετά, όταν ο πατέρας αποχώρησε, όλα άλλαξαν.

«Εκείνο το μεσημέρι, έφυγε ο σύζυγός μου κι έμεινα εγώ δίπλα της και κοιμήθηκα μαζί της. Μετά από μια ώρα ξυπνήσαμε με τη μικρούλα, γιατί μπήκε στο δωμάτιο η νοσηλεύτρια και της έδωσε ένα φάρμακο για το στομάχι της. Μετά από δέκα λεπτά, στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, έβγαλε έναν βρόγχο και έμεινε με τα μάτια της μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα”, πήρα από τα χεράκια της τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών» είχε αναφέρει η μητέρα.

Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τα επίσημα έγγραφα που κατέγραψαν οι γιατροί για την κατάληξη της 3χρονης, καθώς αναφέρουν ότι κλήθηκαν από τη μητέρα για παροχή βοήθειας στις 17:15, δηλαδή 35 λεπτά αργότερα.

Έτσι, εκκρεμεί ένα κρίσιμο 35λεπτο, το οποίο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το τι συνέβη εκείνες τις στιγμές ή αν η έκθεση των γιατρών είναι ακριβής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν