Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με τον τετραπλό φόνο στην Ανδραβίδα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας για το ποιος σκότωσε μητέρα, πατέρα και τα δυο παιδιά

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, αλλά και σε όσα είδε ή άκουσε ο μοναδικός επιζών της πενταμελούς οικογένειας, ο 12χρονος γιος της νεαρής μητέρας από την Αλβανία από τον πρώτο της γάμο, θα λύσουν το μυστήριο του μακελειού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τον αστυνομικών που όλο το βράδυ παρέμειναν στο σπίτι της οικογένειας όπου βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, συλλέγοντας στοιχεία, το αρχικό σενάριο που ήθελε τον πατέρα να αφαίρεσε την ζωή από την μητέρα και τα δυο τους παιδιά 3 και 2 ετών και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε, φαίνεται να καταρρίπτεται καθώς μέχρι ώρας στην αυλή, όπου βρέθηκαν οι  σοροί, εντοπίστηκαν μόνο κάλυκες και όχι το 9αρι όπλο.

Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στο σενάριο πως και οι τέσσερις είναι θύματα δολοφονίας, μ' ένα από τα πρώτα πρόσωπα που μπήκε στο κάδρο των ενόχων, να είναι ο πρώην σύζυγος της 28χρονης Μαρίας που ζει μόνιμα στο Λουτράκι και αναζητείται. Από την άλλη στο χωριό γίνεται αναφορά πως μπορεί ο ένοχος της δολοφονίας να είναι άλλο πρόσωπο με το οποίο το ζευγάρι να είχε διαφορές.

andravida_2.jpg

Γι’ αυτό όλες αυτές τις ώρες, όπως και στην συνέχεια των ερευνών, οι αστυνομικοί σκοπεύουν να εξεταστεί ο 12χρονος από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να λύσουν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν τεθεί τόσο από την στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα όσο και από την ζωή με την οικογένεια του. Αυτά που τους απασχολούν σε πρώτη φάση είναι η σχέση του πατριού του με την μητέρα του, την σχέση της μητέρας του με τον βιολογικό του πατέρα και κυρίως αν γνώριζε ή είχε καταλάβει τυχόν αντιπάθειες και διαφωνίες του ζευγαριού με τρίτα άτομα.

Πάντως όπως ανέφερε στο protothema.gr γειτόνισσα του ζευγαριού λίγες ώρες μετά το μακελειό ο Γιώργος και η Μαρία δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα στην γειτονιά ενώ όλοι πληροφορήθηκαν για το κακό γύρω στις 19:30 όταν ενημερώθηκαν από την αστυνομία.

«Είναι τρομερό αυτό που έχει συμβεί. Δεν ακούστηκε τίποτα, ένας τσακωμός, ουρλιαχτά κάτι για να καταλάβουμε πως κάτι κακό έχει γίνει» αναφέρει η γειτόνισσα του ζευγαριού το σπίτι των οποίων βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

andravida_3.jpg
andravida_4.jpg

Σύμφωνα με τη γυναίκα το ζευγάρι ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι εδώ και δυο χρόνια: «Το ζευγάρι ήταν από την Αλβανία και στο συγκεκριμένο σπίτι έμεναν τα τελευταία δυο χρόνια. Ήσυχο ζευγάρι δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα. Η Μαρία πρέπει να ήταν γύρω στα 28 με 30 και ο Γιώργος λίγο μεγαλύτερος. Εκείνη ήταν ευγενέστατη πάντα με τα παιδιά της, ενώ εκείνον θα τον περιέγραφε λίγο κυκλοθυμικό, δεν μίλαγε πολύ εκτός από τα τυπικά. Βέβαια ήταν εργατικός όσο κανένας από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά».

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έμειναν στο συγκεκριμένο σπίτι είχαν κοντά και το μεγαλύτερο παιδί της Μαρίας από τον πρώτο της γάμο με τον πατέρα του οποίου διατηρούσαν τυπικές σχέσεις: «Όταν είχαν έρθει στη γειτονιά το μεγάλος τους το παιδί ο Αλί ήταν 1 έτους και το μικρό ο Έντι 40ημερών. Η Μαρία είχε κι ένα παιδί 12ετών τον Μιχάλη από τον πρώτο της γάμο. Τον είχε μαζί της εδώ πηγαίνει σχολείο», αναφέρει και προσθέτει:

«Ο πρώην σύζυγος της ξέρω ότι μένει στο Λουτράκι. Είχαν τα τελείως τυπικά, όπως κάθε χωρισμένο ζευγάρι. Τώρα στο χωριό λέγετε πως ίσως το φονικό να μην το έχει κάνει ο Γιώργης ή ο πρώην σύζυγος, αλλά να το έχει κάνει ένα εντελώς άλλο άτομο. Τι να πω δεν έχω λόγια γιατί στην ουσία εμείς δεν ακούσαμε τίποτα. Η αστυνομία ήρθε γύρω στις 19:30 και μας χτύπησε το κουδούνι και μας ενημέρωσε».

Σύμφωνα με τη γειτόνισσα το ζευγάρι δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα: «Η κοπέλα επειδή τα παιδιά ήταν μικρά δεν έβγαινε έξω από το σπίτι. Ο Γιώργος έφερνε τα ψώνια. Ακόμα και τον καφέ της, τον έφερναν στο σπίτι. Άντε μέχρι την πόρτα της, μια βόλτα στη γειτονιά και το καλοκαίρι μέχρι την πλατεία. Έχω συγκλονιστεί γιατί σαν ζευγάρι πέρα από κάτι μικροτσακωμούς δεν είχαν κάτι άλλο. Δεν φαινόταν να την ζήλευε, τα πήγαιναν καλά μαζί. Δεν είμαστε και στο μυαλό κανενός βέβαια αλλά τι να πω».

andravida_5.jpg

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην της (VIDEO)

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ μένει σήμερα για 4 ώρες η Θεσσαλονίκη

Τρεις συγκεντρώσεις και πιθανή πορεία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ