Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστή η Εγνατία Οδός μετά από καραμπόλα με 50 ΙΧ – Πολλοί τραυματίες (VIDEO)

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία μετά από σοβαρό ατύχημα λόγω πυκνής ομίχλης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα 50 οχημάτων σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης στην καραμπόλα έχουν εμπλακεί πάνω από 50 αυτοκίνητα.

Η ΕΡΤ έκανε λόγο για τέσσερις με πέντε τραυματίες, ενώ τοπικά Μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε επτά, χωρίς να φαίνεται προς το παρόν να κινδυνεύει η ζωή οποιουδήποτε. Αυτή την ώρα οι τραυματίες μεταφέρονται με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας: «Προσοχή για τους οδηγούς! Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία! Σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων και έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος των διοδίων Πολυμύλου στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Γίνεται εκτροπή των οχημάτων στον κόμβο της Βέροιας και κινούνται μέσω Πέλλας! Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί!»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή. 

 

 

karampola-1.jpg

 

 

omixli.jpg

 

karampola_egnatia.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας
Aνάδειξη και επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων, επιχειρηματικών σχεδίων και εταιρειών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων...
Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας