Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη – Ένταση στο δικαστήριο

Μια ένορκος και ένας συνήγορος ενημέρωσαν ότι νοσούν από κορωνοϊό

Για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Εφετείο δεν ξεκίνησε να δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση δολοφονίας και βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη. Μία ένορκος και ο συνήγορος του νεαρού κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής ενημέρωσαν την έδρα ότι νοσούν από κορωνοϊό. Έτσι, το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει για την ερχόμενη Τρίτη 15 Μαρτίου.

Η νέα διακοπή προκάλεσε την οργή της μητέρας της φοιτήτριας Κούλας Αρμουτίδου, η οποία ξέσπασε σε φωνές: «Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» Αποχωρώντας από τη δικαστική αίθουσα η κ. Αρμουτίδου συνέχισε να διαμαρτύρεται σε έντονο τόνο. «Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει COVID λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!».

 

Στο δικαστήριο και η μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Και σε αυτήν τη συνεδρίαση στο πλευρό της χαροκαμένης μητέρας βρέθηκαν η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η τελευταία μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελέα να απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με Covid;».

Η ατμόσφαιρα στο δικαστήριο ήταν από νωρίς ηλεκτρισμένη. Όταν η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αντίκρισε τον Ροδίτη κατηγορούμενο να κάθεται στο εδώλιο, το οποίο στις αίθουσες του Εφετείου βρίσκεται στο ύψος της έδρας. άρχισε να φωνάζει: «Δεν μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

Φωτογραφία: INTIME NEWS/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεκίνησε η κρίσιμη συνάντηση Λαβρόφ – Κουλέμπα (ΦΩΤΟ)

Ρωσία: «Fake news» τα περί βομβαρδισμού νοσοκομείου παίδων στη Μαριούπολη

Έρευνα - Κορωνοϊός: Η τρίτη δόση εμβολίου είναι κρίσιμη κατά της Όμικρον

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ