Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με νεκρή στην Καβάλα: Υποψίες για γυναικοκτονία – Ο ρόλος συγγενών

H άτυχη γυναίκα έφερε μώλωπες και τραύματα που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια

Tο ενδεχόμενο να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, ίσως και από συγγενικά της πρόσωπα με παρελθόν σε παραβατικές συμπεριοφορές, εξετάζουν οι αστυνομικοί για μια 83χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της, στην κοινότητα Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσε ότι η άτυχη ηλικιωμένη έφερε μώλωπες και τραύματα που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Στο σπίτι του θύματος έχει κληθεί ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει την σορό και θα αποφανθεί αν αυτά ήταν η αιτία που η 83χρονη άφησε την τελευταία της πνοή και πώς προκλήθηκαν.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχει μπει και το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε από διαρρήκτες που εισέβαλαν στην κατοικία της. Ωστόσο, εξετάζονται ο γιος και ο εγγονός της, που φέρονται ότι διέμεναν στο ίδιο σπίτι και έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές αστυνομικές αρχές για διάφορα αδικήματα.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Πέτσας: Έρχονται γενναίες παρεμβάσεις για την ανακούφιση των νοικοκυριών (VIDEO)

Ζελένσκι: Οι Ρώσοι θέλουν να καταστρέψουν την Ουκρανία

Κλειστοί δρόμοι επί 2 ημέρες για τα γυρίσματα ταινίας στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου