Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κιλκίς: Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του – «Πέσιμο» από 10 άτομα

Συνολικά 7 συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την αστυνομία - Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 2 άτομα

Ακόμη ένα επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε χθες, Κυριακή, αυτή τη φορά σε περιοχή του Κιλκίς και συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ομάδα δέκα ατόμων, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα Πευκοδάσους και του Μακεδονικού Γρίβας για το τοπικό πρωτάθλημα, έστησαν καρτέρι σε 36χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Απόλλων Πευκοδάσους και τον ξυλοκόπησαν. Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δέκα άτομα τον πλησίασαν έξω από το σπίτι του, όπου του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας. Ο 36χρονος καταγγέλλων μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Έπειτα από την καταγγελία του, αστυνομικοί από το Κιλκίς συνέλαβαν σήμερα το πρωί έξι από τα άτομα που πραγματοποίησαν την επίθεση. Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας από 24 ως και 42 ετών. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για εγκληματική οργάνωση.

Σημειώνεται ότι ένας από αυτούς και συγκεκριμένα ένας 29χρονος (ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο Γενικό νοσοκομείο του Κιλκίς), υπέβαλλε μήνυση εναντίον του 36χρονου ποδοσφαιριστή,  για πρόκληση σωματικών βλαβών. Μετά τη μήνυση συνελήφθη και ο 36χρονος. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παιονίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Κοντά στους 20 βαθμούς το θερμόμετρο αλλά με πιθανές βροχές σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ποιες χώρες έχουν τα περισσότερα τανκς στον κόσμο - Σε θέση έκπληξη η Ελλάδα

Πώς επηρεάζει την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα ο πόλεμος στην Ουκρανία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ