Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Στα Δικαστήρια η 33χρονη - Με κουκούλα στο κεφάλι και αλεξίσφαιρο

Ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγήθηκε η 33χρονη υπό αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας

Ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγήθηκε η 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών. Η μεταφορά της 33χρονης έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης να κατεβαίνει από το περιπολικό φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και αλεξίσφαιρο.

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος της για τη δολοφονία της κόρης της, η κατηγορουμένη θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια προκειμένου όπως εκτιμάται, να λάβει προθεσμία για την απολογία της.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ χωρίς συνήγορο οδηγήθηκε στα δικαστήρια η 33χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ παραιτήθηκε από συνήγορός της, ο γνωστός δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας και δεν αποκλείεται εάν δεν βρεθεί νέος δικηγόρος να οριστεί από το δικαστήριο. Κατά τη διανυκτέρευσή της στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, παρέμεινε σιωπηλή και δεν ομολόγησε το έγκλημα.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Λύτρα

 «Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

Η κατηγορουμένη που είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο, καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει "απολύτως δεμένη" με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο ΙΧ «καρφώθηκε» σε εκσκαφέα – Ατύχημα στην παραλιακή

Κορύφωση του επεισοδίου Αφρικανικής σκόνης σήμερα και αύριο

Θάνος Ασκητής: Να εξεταστεί ψυχιατρικά όλο το περιβάλλον της οικογένειας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγγελούδης για Γενοκτονία Αρμενίων: Πότε να μην επιτραπεί ξανά τέτοια φρικαλεότητα
«Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος» αναφέρεις ε ανάρτησή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Αγγελούδης για Γενοκτονία Αρμενίων: Πότε να μην επιτραπεί ξανά τέτοια φρικαλεότητα