Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κατερινόπουλος - Πάτρα: Δεν είναι αντίδραση πατέρα που πονάει τα παιδιά του

Τι λέει για τη στάση του πατέρα ο Ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος

Τη στάση του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, στηλιτεύει ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Ταξίαρχος ε.α., μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, άφησε σαφείς αιχμές για τον πατέρα, τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι δεν βλέπει σε εκείνον πατρικό ένστικτο, τη στιγμή που έχει χάσει τρία παιδιά.

 «Ένας πατέρας που έχει χάσει τα παιδιά του μέσα από μία σχέση που μία ήταν μαζί-μία χώρια, ο οποίος δήλωνε ότι "εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα, αν ήξερα ότι έκανε αυτά τα εγκλήματα", μαθαίνει ότι απεδείχθη περίτρανα ο θάνατος του ενός παιδιού, και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι;», επισήμανε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Ποιον πρέπει να συμβουλευτεί και γιατί να λάβει γνώση της δικογραφίας; Που είναι το πατρικό ένστικτο σε όλο αυτό; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή ενός πατέρα που πονάει για τα παιδιά του. Εγώ θα ήθελα να την έχω απέναντι να την στήσω στον τοίχο και να αυτοδικήσω. Και όχι να περιμένω να δω τι λέει η δικογραφία. Ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις δηλαδή; “Περιμένω να δω τον δικηγόρο μου για να βγάλω Δελτίο Τύπου”. Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχασες τρία παιδιά! Εδώ είναι ευθύνη των αρχών να εξετάσει τα πάντα!», δήλωσε οργισμένος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δυο «έξυπνες» ψηφιακές εφαρμογές από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Δίκη Φιλιππίδη: Κεκλεισμένων των θυρών θα εξεταστεί η πρώτη μάρτυρας

Ιατροδικαστής: Έχουν αποκλειστεί παθολογικά και γενετικά αίτια και για Μαλένα - Ίριδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ