Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τεστ ψεύδους ζητά η Ρούλα Πισπιρίγκου - Γιατί αναμένεται εκταφή της Τζωρτζίνας

Η πρόταση για το τεστ έγινε από τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί μέσα στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τονίζει πως έχει μείνει μόνη για να βρει την αλήθεια στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να φανεί όπως υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα. Πρόκειται για μία πρακτική που συναντάται στις ΗΠΑ αλλά όχι στην Ελλάδα. Αν το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Η πρόταση έγινε από τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί μέσα στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το δέχτηκε αμέσως, καθώς όπως είπε, μέσα από αυτό θα φανεί ότι λέει αλήθεια. Η 33χρονη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως δεν έκανε κακό στα παιδιά της και πως δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα. Τα στοιχεία όμως και κυρίως η τοξικολογική εξέταση που έγινε στην Τζωρτζίνα, έφεραν τη σύλληψή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν γίνει όπως σχολιάζουν άτομα από το στενό τους περιβάλλον «δύο ξένοι». Μετά τα πρώτα υπονοούμενα ήρθε η συνέντευξη του 30χρονου στην εφημερίδα Μπαμ, μέσα από την οποία ουσιαστικά αποδέχτηκε την βαρύτατη κατηγορία που έχει αποδοθεί στην 33χρονη. «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας φαίνεται πως αναμένουν οι Αρχές, προκειμένου να ανασύρουν το τάμπλετ που φαίνεται ότι βρίσκεται μέσα στον τάφο του 9χρονου κοριτσιού και το οποίο τοποθέτησε εκεί η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η διαδικασία που, σύμφωνα με τον Alpha, θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά τη μακάβρια αποκάλυψη για το «θαμμένο» τάμπλετ, που έγινε την Παρασξευ'η στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».
Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, στο τελευταίο «αντίο» στην κόρη της, ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία, όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα. Πλέον, οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το τάμπλετ για κεταμίνη και αν κρύβονται σε αυτό και άλλα μυστικά, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η εκταφή θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Η συγκεκριμένη πληροφορία για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας μεταδόθηκε χθες από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία της Τζωρτζίνας: Η 9χρονη θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ, με το οποίο συνήθιζε να παίζει

Πηγή: newsit, protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Χαμός για το Νίκο Βέρτη στη Βουλγαρία - 17.000 άτομα στη συναυλία του (VIDEO)

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κάμερα: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα - Θέλω την αλήθεια»

Καραγιάννης: Τέλος η ταλαιπωρία φέτος στο Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας