Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Κατερινόπουλος: Έρχονται νέα στοιχεία στο φως – Τα 2 διαμερίσματα που πουλήθηκαν

Όλα πρέπει να ψαχτούν, ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής, σύμφωνα με τον ταξίαρχο ε.α.

Με μια νέα του ανάρτηση στο twitter, o Θανάσης Κατερινόπουλος σημειώνει πως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό αφήνοντας αιχμή, πως ίσως δεν έχει αποκαλυφθεί σε βάθος η υπόθεση.  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια».

Ο ταξίαρχος ε.α. προβλέπει επίσης, σύμφωνα με το protothema.gr ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να «κελαηδούν» για την υπόθεση με τα αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα. Σε δήλωση του, εξέφρασε τον προβληματισμό του λέγοντας ότι  «Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

"Όλα πρέπει να ψαχτούν - Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής"

Εξάλλου, ο ταξίαρχος ε.α. μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει το πανελλήνιο μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε, σύμφωνα με το newsbomb.gr «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

Και πρόσθεσε: «Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος πλάκωνε στο ξύλο την Ρούλα – Δεν σκότωσαν τα παιδιά

Θεσσαλονίκη: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Βελλίδειο με χειροκροτήματα (ΦΩΤΟ + VID)

Η θρυλική Dakota ετοιμάζεται να πετάξει το 2022 στον ουρανό της Θεσσαλονίκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ