Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν της έδωσα το ρόλο και είπε μετά ότι της την έπεσα»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη πριν χρόνια

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τους «Απαράδεκτους», τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός αναλυτικότερα, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μέγκα, όπου και αποκάλυψε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν από χρόνια, όταν μια συνάδελφός του, είπε ψέματα ότι της την έπεσε.

«Κάποτε έκανα μια οντισιόν, έψαχνα μια κοπέλα για ένα ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες, τους είχα κλείσει ραντεβού σε διαφορετική ώρα. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα. Της είπα να μη φύγει, απλά ήταν σε έναν άλλο χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κλπ, για να είναι παρούσα», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μία κοπέλα που δεν την πήρα, πήγε και είπε “μου την έπεσε και γι’ αυτό δεν πήγα” για να μην πει στους φίλους της ότι “δεν του άρεσα σαν ηθοποιός”».

Για τις φιλίες του από το χώρο της τηλεόρασης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν είναι πολλές, ενώ για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Αδέρφια είμαστε» και αποκάλυψε ότι θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί της, όταν έχει έμπνευση να γράψει κάποιο σενάριο.

Για τους «Απαράδεκτους», ο ηθοποιός είπε: «Καταλάβαμε ότι ήταν κάτι που άρεσε γιατί μετά από κάμποσο καιρό που κυκλοφορούσαμε στν δρόμο το βλέπαμε ότι συμβαίνει. Με τα χρόνια καταλάβαμε τι σημαίνει το γράψιμο της Δήμητρας, γιατί μετά κατάλαβα ότι δεν γράφει απλώς αστεία αλλά έχει ένα σκεπτικό πίσω από τα πράγματα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα - Αλλάζει η ημερομηνία για τις διακοπές

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η Δημοκρατική Παράταξη θα πρωταγωνιστήσει ξανά

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Κατερινόπουλος: Έρχονται νέα στοιχεία στο φως – Τα 2 διαμερίσματα που πουλήθηκαν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ