Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο «μικροσκόπιο» οι επαφές και οι επικοινωνίες της 33χρονης

patra-tzortzina

Ανοίγουν για τις διωκτικές αρχές οι επικοινωνίες της

Ανοίγουν για τις διωκτικές αρχές οι επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αποδέχθηκε το αίτημα της ανακρίτριας της υπόθεσης, Χριστίνας Σαλάππα για άρση απορρήτου τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών της κατηγορουμένης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Το Συμβούλιο έδωσε θετική απάντηση στο ανακριτικό αίτημα και έτσι μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ειδικών της Αστυνομίας οι επαφές και οι επικοινωνίες της 33χρονης, με σκοπό τον εντοπισμό κρίσιμων δεδομένων που εκτιμάται ότι θα ανακτηθούν. Στο μεταξύ ξεκινούν άμεσα οι καταθέσεις μαρτύρων που καλεί η Ανακρίτρια, με πρώτους στην λίστα της τους γιατρούς αλλά και νοσηλευτές των Νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η 9χρονη.

Από το ανακριτικό γραφείο θα περάσουν όλοι οι επιστήμονες και άλλοι μάρτυρες των γεγονότων από τον Απρίλιο του 2021, όταν ξεκίνησε η πορεία του παιδιού προς τον θάνατο. Πριν έναν χρόνο η 9χρονη εμφάνισε πολύ σοβαρό επεισόδιο ανακοπής στο Καραμανδάνειο Νοσκομείο, που είχε εισαχθεί λόγω σπασμών στον ύπνο της. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη με μεγάλης διάρκειας διαδικασία ανάνηψης που έσωσε το παιδί, αφήνοντας όμως σοβαρό πρόβλημα στο κεντρικό νευρικό σύστημα λόγω της έλλειψης οξυγόνου μέχρι να επανέλθει η λειτουργία της καρδιάς. Το παιδί έκτοτε νοσηλεύτηκε στο Ωνάσειο αλλά και στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου και κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου 2022.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Φωτιά - "Παπανικολάου": Σε πλήρη λειτουργική κατάσταση το νοσοκομείο

Κορωνοϊός: 15.044 νέα κρούσματα – Οι 1.467 είχαν κολλήσει ξανά

ΕΛΠΕ: Επένδυση 130 εκατ. ευρώ για το φωτοβολταϊκό πάρκο στην Κοζάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Τα νέα μέτρα ζητήθηκαν από τη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της εν εξελίξει προσφυγής της με την οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ
Ο Νίκος Νυφούδης μιλάει στον Τύπο Θεσσαλονίκης για το νέο εγχείρημα δίνοντας μας τα πρώτα insights του νέου «Τίφφανυς» στον πεζόδρομο της Ικτίνου
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ