Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρίκη στην Αθήνα: Μάνα άφηνε ποντίκια – κατσαρίδες να «τρώνε» τα 3 παιδιά της

Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα

Τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού. «Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού.

«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Συνελήφθη η μητέρα

Η καταγγελία τού εν διαστάσει συζύγου της μητέρας των τριών παιδιών, ηλικίας 2, 3 και 6 ετών, που εντοπίστηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, οδήγησε στη σύλληψή της, όπως και στη σύλληψη του 54χρονου συντρόφου της.

Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα μαζί με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι και πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε πράγματι ότι τα παιδιά ήταν παραμελημένα, υπήρχαν παντού κατσαρίδες, ενώ η 30χρονη τα έπαιρνε και πήγαινε σε μια εκκλησία της περιοχής, όπου ζητιάνευαν όλα μαζί (δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι).

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων

Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ τόσο η 30χρονη όσο και ο σύντροφός της συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει , ωστόσο δεν κατάφερε να διαφύγει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Τα τρία αγγελούδια οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων για να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Η Θεσσαλονίκη «μπαίνει» στην Ηλεκτρική Λεωφόρο – Η TESLA έρχεται στη Σίνδο

Βουλή: 10 λεπτά πριν την ομιλία Ζελένσκι η ενημέρωση για την ομιλία των 2 μαχητών

Κορωνοϊός: 76 νεκροί και 10.858 νέα κρούσματα - 1.074 στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεμάτα πλοία και λεωφορεία – Κορυφώνεται η έξοδος εκδρομέων για το Πάσχα
Αυξημένη κατά 70% σε σχέση με πέρυσι η επιβατική κίνηση στα λιμάνια – Υψηλές πληρότητες σε αεροπορικές πτήσεις και ΚΤΕΛ
Γεμάτα πλοία και λεωφορεία – Κορυφώνεται η έξοδος εκδρομέων για το Πάσχα