Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αρνείται να φάει η Ρούλα Πισπιρίγκου - Πιστεύει πως είναι άδικα στη φυλακή

«Η αγωνία της είναι ότι βρίσκεται στη φυλακή και θεωρεί ότι βρίσκεται αδίκως εκεί», δήλωσε ο δικηγόρος της

Επισκεπτήριο σήμερα στη φυλακή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία επισκέφθηκαν ο δικηγόρος της αλλά και η αδελφή της και η μητέρα της.

«Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της, γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για την ψυχολογία της» είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνας Παπαδόπουλος.

Οπως εξήγησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η 33χρονη πληροφορήθηκε για την εντολή που έδωσε η ανακρίτρια για τη διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασχέσουν οι Αρχές το tablet που είχε βάλει στον τάφο η μητέρα, ως -όπως υποστηρίζει η ίδια- αγαπημένο της αντικείμενο. Οι Αρχές πάντως πιστεύουν ότι ενδεχομένως σε αυτό το tablet κρύβονται και τα μυστικά της διαδρομής της κεταμίνης.

«Έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της, και από τους συγγενείς της που την επισκέφθηκαν νωρίτερα, και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας και ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της» είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθωνας Παπαδόπουλος, και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει σχόλιο, θα αναφερθούμε όταν υπάρξουν στοιχεία. Θεωρεί ότι γίνεται άδικα και ότι θα δημιουργήσει υπερασπιστικούς ισχυρισμούς, αντί για επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της».

«Αναφερθήκαμε και πάλι στη συγκεκριμένη δικογραφία και για τον λόγο που βρίσκεται η ίδια στη φυλακή, αναλύουμε τα δεδομένα, συγκεντρώνουμε εκθέσεις ειδικών και η προσπάθειά μας αποβλέπει στην επιβεβαίωση των ισχυρισμών της κατηγορούμενης», δήλωσε ο δικηγόρος της σχετικά με το τι συζητήθηκε.

Σε άλλο σημείο, ο δικηγόρος της 33χρονης υπογράμμισε πως «προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά για τα οποία φωνάζει από την πρώτη στιγμή».

«Η αγωνία της είναι ότι βρίσκεται στη φυλακή και θεωρεί ότι βρίσκεται αδίκως εκεί, ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή της κράτηση (…). Σήμερα, θα μπορούσα να πω ότι είναι σχετικά ψύχραιμη. Πιστεύει στην αθωότητά της», πρόσθεσε από πλευράς του ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Πηγή: iefimerida

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική: Τέλος η ταλαιπωρία - Παραδίδεται το ορφανό χιλιόμετρο

Θρήνος στην Ημαθία: Πέθανε ξαφνικά η Όλγα Καστανά – Έφυγε μόλις 37 χρονών

«Λουκέτο» σε εργοστάσιο της Kinder στο Βέλγιο - 134 μολύνσεις από σαλμονέλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ