Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρώτο παγκόσμιο trend στο Twitter ξανά η Νικολούλη: Αποκαλύψεις για Ρούλα - Μάνο

Η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη

Με την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη ασχολείται εκ νέου η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η εκπομπή ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών με πολύ υψηλά ποσοστά: 42,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 38,6% στο σύνολο του κοινού.

Για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή, το #FosStoTounel ήταν #1 παγκόσμιο trend στο Twitter, με τα tweets να κατακλύζουν το μέσο και να φτάνουν τις 30.000.

Η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε στο πλατό… ξανά με κόκκινο σακάκι, κάτι το οποίο οι χρήστες του twitter σε παλιότερες αναρτήσεις τους έχουν επισημάνει πως σημαίνει ότι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Πάντως, όπως έχει υποστηρίξει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο ισχυρισμός αυτό δεν αποτελεί κάτι παραπάνω από… ένα μύθο.

«Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο για τον Μάνο Δασκαλάκη

Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη ήταν: «Καλησπέρα, δεν λέει να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους των τριών παιδιών. Η μητέρα έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης».

Στην συνέχεια, έκανε αναφορά στο άνοιγμα των φακέλων των θανάτων των άλλων των δυο παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε «ερευνάται αν έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε τη βαθιά έρευνα μας και φέρνουμε στο φως σοβαρές μαρτυρίες που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην έρευνα».

Σε ό,τι αφορά την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη που της παραχώρησε, η Αγγελική Νικολούλη είπε μεταξύ άλλων πως: «Μιλήσαμε για ώρες με το δικηγόρο του. Τον συνόδευε ο δικηγόρος του. Είμαι επίμονη γιατί θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να υποστηρίζω την κατηγορία εις βάρος μιας μάνας που σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου παιδιά» είπε ο ίδιος ο Δασκαλάκης, στο πρώτο απόσπασμα της συνέντευξης, γυρίζοντας πίσω στα χρόνια της γνωριμίας του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έμεινε έγκυος σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους, ενώ εκείνος ήθελε από πολύ μικρός να κάνει παιδιά. Είπε ακόμη ότι η 33χρονη μητέρα των παιδιών του, παραδέχθηκε στον ίδιο μια απόπειρα αυτοκτονίας, την οποία απέδωσε σε κατάθλιψη, εξαιτίας της απώλειας της γιαγιάς της.

«Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά μετά τον χαμό της Ίριδας» υπογράμμισε.

«Με την οικογένειά της είχαμε πιο αραιές επαφές. Δεν υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε, απλά δεν είχαμε την επαφή που θα έπρεπε» συνέχισε, ενώ για τους δικούς του, που δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, είπε: «Οι άνθρωποι πενθούν ακόμα».

Όπως είπε, δεν αντιλήφθηκε κάποια ακραία συμπεριφορά της 33χρονης μητέρας προς τα κοριτσάκια, ενώ δεν αρνήθηκε ότι είχε σημειωθεί μεταξύ τους ένα επεισόδιο, μπροστά στα παιδιά.

«Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είναι ψέμα όλα αυτά. Να έχουν γυρίσει τα παιδιά και να είμαστε όλοι κανονικά στις ζωές μας, παρακαλάω κάθε μέρα, δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους…» υποστήριξε στη συνέχεια, φανερά συγκινημένος.

«Καταλαβαίνετε για τι άνθρωπο μιλάμε αν έχει γίνει έτσι; Για τον πιο χειριστικό που υπάρχει. Γ...ω τον έρωτα. Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Για ποιον έρωτα μιλάμε;» διερωτήθηκε, ξεσπώντας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Ερωτηθείς αν φοβόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι «δεν φοβάται τίποτα» και πως οι απειλές της ήταν όταν εκείνος έφυγε μετά τον θάνατο της Ίριδας. Υποστήριξε, δε, ότι τότε εκείνος δεν είχε άλλη σχέση και πως εκείνη δεν ήξερε αν είχε άλλη σχέση. Τόνισε ακόμη ότι τώρα πληροφορήθηκε ότι η 33χρονη είχε βάλει έναν μπράβο να τον βρει και να τον χτυπήσει.

Τόνισε ακόμη ότι μέχρι τον θάνατο της Μαλένας η σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου «ήταν μια χαρά».

Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης έριξε ευθύνες στους ιατροδικαστές, λέγοντας ότι τον «τύφλωσαν τα λάθη τους». Είπε ότι, εάν του είχαν πει τι είχε συμβεί με τη Μαλένα, θα είχε προστατέψει την Τζωρτζίνα και τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί.

Η εκπομπή αποκάλυψε ακόμη πως από τις έως τώρα τοξικολογικές αναλύσεις, δεν προκύπτει άλλη ουσία που να έπαιξε ποσοτικά δυνητικό ρόλο στο θάνατο του παιδιού. Μόνη τοξική ουσία σε ποσότητα και αποτέλεσμα παραμένει η κεταμίνη.

Τα οκτώ κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από το σπίτι της κατηγορούμενης στην Πάτρα μεταξύ άλλων, έχουν αποσταλεί για ανάλυση και τα αποτελέσματα θα δοθούν κατευθείαν στην Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Το ίδιο θα γίνει και για τα αποτελέσματα από τα βουλεύματα που εκδόθηκαν για άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

Από μία πρώτη άτυπη έρευνα που είχε διενεργηθεί και δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί εξαιτίας των εξελίξεων, οι Αρχές είχαν ήδη διαπιστώσει κάποιες διαδικτυακές αναζητήσεις της κατηγορούμενης από δική της συσκευή. Αφορούσαν ουσίες που προκαλούν θάνατο. Και αυτή η έρευνα γίνεται επισήμως, ενδελεχώς και τα αποτελέσματά της θα δοθούν απευθείας στην Ανακρίτρια.

Οι Αρχές φαίνεται ήδη να έχουν ξεκάθαρο ότι για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, για τα οποία έχει ξεκινήσει έρευνα από το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία, ο θάνατος τους δεν επήλθε από χορήγηση κάποιας ουσίας.

«Μιλούν» οι πνεύμονες της Μαλένας

Στην έρευνα της επιτροπής ιατροδικαστών για την Μαλένα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές την επόμενη εβδομάδα, εντοπίζεται σύμφωνα με πληροφορίες  της εκπομπής ένα νέο σημαντικό εύρημα στους πνεύμονες που δείχνει ασφυκτικό θάνατο. Για την Ίριδα, η έρευνα ακόμη συνεχίζεται.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξ αρχής τήρησε και επιμένει να τηρεί στάση άρνησης σε όσα της αποδίδονται από τις Αρχές. Μάλιστα, στην απολογία της έφτασε στο σημείο να πετάξει το «μπαλάκι» για τη χορήγηση της κεταμίνης στους γιατρούς, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα και ως προς τον ακριβή χρόνο θανάτου της Τζωρτζίνας.

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης, Μάνος Δασκαλάκης, παρουσιάστηκε στην Ανακρίτρια το πρωί της Πέμπτης 7 Απριλίου και κατέθετε για περισσότερες από τρεις ώρες ενώ μία ημέρα πριν, δήλωσε παράσταση για την υπεράσπιση της κατηγορίας. Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και στα όσα ο ίδιος γνωρίζει σχετικά με την ασθένεια και τη νοσηλεία της κόρης του Τζωρτζίνας.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Θεσσαλονίκη: Ουρές για πλύσιμο στα αυτοκίνητα - Λόγω αφρικανικής σκόνης

Πανό - πρόκληση στη Βουλγαρία: «Η Μακεδονία είναι βουλγαρική»

Θεσσαλονίκη: Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και τον χτύπησαν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ