Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία στην Τήνο: Ο 93χρονος δράστης είχε διαφορές με τον 50χρονο αγιογράφο

Ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα - Για ποιο λόγο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου με την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10.04.2022) στη χώρα του νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο 50χρονος αγιογράφος και διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας έβγαινε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του. Εκείνη την ώρα, ο 93χρονος δράστης ήταν στο μπαλκόνι και λογομάχησαν. Τότε, κατέβηκε, πλησίασε το θύμα, έσπασε με το κοντάκι της καραμπίνας το τζάμι του αυτοκινήτου και τον πυροβόλησε δύο φορές.

tinos.jpg

O 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου φέρεται να μην έχει μετανιώσει στιγμή για τη δολοφονία του 50χρονου.

tinos3.jpg

Ο 50χρονος είχε μετακομίσει πρόσφατα στην πολυκατοικία και από πολύ νωρίς άρχισαν τα προβλήματα και οι καβγάδες με τον 93χρονο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα, υποστηρίζοντας ότι του είχε δηλητηριάσει το πηγάδι, καθώς και για αυτοδικία, επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα!

Από την πλευρά του, ο 50χρονος είχε κάνει μήνυση στον 93χρονο για απόπειρα σωματικών βλαβών, καθως είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει με μαγκούρα και είχε καταδικαστεί. 

tinos4.jpg

Όλοι στο νησί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το θύμα, άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος και οικογενειάρχης. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 50χρονου, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια έχασε τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Ο αδερφός του θύματος είχε φύγει από τη ζωή από καρκίνο.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Πελάτες χωρίς πιστοποιητικά: Λουκέτο για 2 μήνες σε καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη 

Σοκάρει άγρια δολοφονία στην Τήνο - Τον πυροβόλησε την ώρα που πάρκαρε το ΙΧ του

ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στην Χαλκιδική - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη