Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος στη Βέροια: Το μοιραίο ΙΧ ερχόταν Θεσσαλονίκη για το φαντάρο γιο

Θρήνος στη Βέροια για το θάνατο της 14χρονης

Τραγική είναι η συγκυρία γύρω από το τροχαίο δυστύχημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Βέροιας, το οποίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (15.4.2022) σε μια καραμπόλα τριών οχημάτων με λεωφορείο, καθώς η κοπέλα που έχασε τη ζωή της, πήγαινε με τον πατέρα της να πάρουν τον αδερφό της από τον στρατό, επειδή θα έβγαινε σε άδεια.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο newsit.gr, ο κ. Επαμεινώνδας Χειμωνόπουλος, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ασωμάτων στη Βέροια, για το τροχαίο δυστύχημα, ο οποίος είναι και συγγενής του τραυματία οδηγού και της νεαρής κοπέλας που έχασε τη ζωή της.

«Ο τραυματίας οδηγός είναι θείος μου και η κόρη του, το κοριτσάκι που εξέπνευσε είναι ξαδέλφη μου δυστυχώς. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Ο γιος του είναι στρατιώτης στη Θεσσαλονίκη. Θα έπαιρνε άδεια και πήγαινε ο θείος μου με τη μικρή μαζί να τον πάρουν από τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν στο σπίτι τους στα Ασώματα».

Ο κ. Χειμωνόπουλος συμπλήρωσε πως «δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς πως έγινε το δυστύχημα, αυτό θα το ερευνήσει η Τροχαία και τότε θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι τραγικό όλο αυτό. Λυπηθήκαμε απίστευτα για το κορίτσι και ελπίζουμε να καταφέρει να γίνει καλά ο πατέρας της. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας αυτή τη στιγμή. Τα πρώτα τρία 24ωρα είναι κρίσιμα σύμφωνα με τους γιατρούς. Ελπίζουμε όλοι να τα καταφέρει. Είμαστε όλοι δίπλα στη γυναίκα του και στα παιδιά του σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που βιώνουν».

Το τροχαίο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του veriotis.gr, έγινε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στην Εγνατία Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Έρχεται τεστ που βρίσκει τον κορωνοϊό με την αναπνοή – Αποτελέσματα σε 3 λεπτά

Θεσσαλονίκη: «Ναυάγησε» η υποθαλάσσια στο Θερμαϊκό με αποζημίωση 85 εκατ. ευρώ

Πού θα είναι υποχρεωτική η μάσκα από 1 Ιουνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς - Σημειωτόν τα ΙΧ στον Περιφερειακό
Πολύ αυξημένη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου – Ποια είναι τα πιο δύσκολα σημεία
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς - Σημειωτόν τα ΙΧ στον Περιφερειακό
Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της ΝΔ (VIDEO)
Δριμεία κριτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση σχετικά με την ακρίβεια – Κατηγόρησε τον Μητσοτάκη για αλαζονεία
Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της ΝΔ (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει γκράφιτι για τα θύματα των Τεμπών – Στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς
Με πρωτοβουλία των μαθητών – Στη μνήμη της Κέλλυς Πορφυρίδου από την Καλαμαριά, και των υπολοίπων που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει γκράφιτι για τα θύματα των Τεμπών – Στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς