Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τζόκερ: Η Πρωτομαγιά της ζωής του – Με €3 κέρδισε €86.409!

Νέο τζακ ποτ με μεγάλο νικητή

Τζόκερ με νέο τζακ ποτ και ένα μεγάλο νικητή στη δεύτερη κατηγορία που έγινε πλουσιότερος κατά 86.000 ευρώ. Το νέο παιχνίδι της τύχης που έγινε γνωστό μετά τη διαλογή…

Τζόκερ και αυτό που ονειρευόταν το έζησε σε ένα μεγάλο βαθμό. Μπορεί να μην έπιασε το απόλυτο και να μην μπήκε στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας, όμως το γεγονός πως έπιασε 5άρι που μάλιστα ήταν και το μοναδικό στο χθεσινό τζακ ποτ, του δίνει βαθιά οικονομική ανάσα. Ο υπερτυχερός κέρδισε 86.409 ευρώ, με ένα δελτίο που συμπλήρωσε στο διαδίκτυο, αξίας μόλις 3 ευρώ. Με τους αριθμούς να προέρχονται από τυχαία επιλογή.

Ο νικητής έπεσε μέσα σε όλους τους αριθμούς, εκτός από τον μαγικό του τζόκερ, που χθες ήταν το 12. Αν το είχε πιάσει και αυτό θα πήγαινε στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας που χθες ήταν 3.800.000 ευρώ. Μετά το χθεσινό τζακ ποτ, στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης, θα μοιραστούν στους νικητές της πρώτης κατηγορίας (5+1) τουλάχιστον 4.200.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ στην χθεσινή κλήρωση (αριθμός 2434)ήταν οι εξής: 38, 37, 25, 27, 11 και τζόκερ το 12.

tyheroi_raithmoi.jpg

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Πηγή newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Εκοιμήθη σε ηλικία 59 ετών ο Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος

Βρέθηκε πλοίο «φάντασμα» που χάθηκε πριν 63 χρόνια – Ερχόταν Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Μπιλ Γκέιτς: Κίνδυνος για πιο μεταδοτική και θανατηφόρα μετάλλαξη κορωνοϊού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ