Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Πάλεψε για τη ζωή της η 43χρονη

Tι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Στραγγαλισμός είναι η αιτία του τραγικού θανάτου της 43χρονης φαρμακοποιού στις Πηγές του δήμου Νεστου στην Καβάλα.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη που πριν λίγο διαβιβάστηκε στις αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και βίαιος.

Εκχυμώσεις και ένα κάταγμα που εντοπίστηκε από τον έμπειρο ιατροδικαστή στο υοειδές οστό «μάρτυρησε» την αιτία που η μητέρα δυο ανηλίκων παιδιών έφυγε από τη ζωή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ιατροδικαστική αναφέρεται πως το θύμα φαίνεται πως πάλεψε με τον δράστη την ώρα που αυτός είχε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της.

Μάλιστα, οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου στις Πηγές του Δήμου Νέστου, μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε η φαρμακοποιός, έχει στα χέρια της η Ασφάλεια της Καβάλας.

Η κάμερα κατέγραψε όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί βρήκαν τον 55χρονο σύζυγο της φαρμακοποιού μέσα στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα νεκρή σε ράντζο που υπήρχε στο κατάστημα.

Είχε καλέσει ο ίδιος την αστυνομία, έκανε μάλιστα και μια προσπάθεια να κάνει κακό στον εαυτό του καθώς οι αστυνομικοί τον βρήκαν με αίματα στους καρπούς του.

Ο δράστης νοσηλεύεται πλέον φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το υλικό από την κάμερα θα ενταχθεί στον φάκελο με τα στοιχεία για τη δολοφονία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη - Αθήνα με τρένο σε λιγότερο από 4 ώρες: Αρχίζουν τα νεά δρομολόγια

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν με συνθήματα Ναό μνημείο της Unesco (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: «Σκότωσε» στο ξύλο τον 2χρονο γιο της συντρόφου του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ