Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο Νοσοκομείο 7 μηνών έγκυος - Της έριξε μπουνιά ο άντρας της

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως το έμβρυο δεν διατρέχει κίνδυνο

Εξιτήριο πήρε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής η έγκυος η οποία χθες το απόγευμα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 43χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στο Κρόκιο Αλμυρού. Ωστόσο, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον καβγά που οδήγησε τη γυναίκα στο νοσοκομείο.

«Πρόκειται για ξυλοδαρμό. Ακούσαμε το μωράκι, είναι καλά και σήμερα επειδή ήταν σε καλή κατάσταση αποφασίσαμε να της δώσουμε εξιτήριο», επισημαίνει στο protothema.gr ο κ. Λάζαρος Παντελίδης, γυναικολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ο οποίος και την εξέτασε.

Η κοπέλα, η οποία βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, γλίτωσε τα χειρότερα καθώς, ευτυχώς, δεν εφέρε σημάδια σοβαρής κακοποίησης. Σύμφωνα με τον κ. Παντελίδη, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως το έμβρυο δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μαζί με την άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε και το 17 μηνών μωρό της το οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον ξυλοδαρμό της με θύτη τον πατέρα του. Ο καβγάς ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η επιθυμία της γυναίκας να καπνίσει ενα τσιγάρο.

Αυτό εξόργισε τον 43χρονο σύζυγό της ο οποίος άρχισε να της φωνάζει και κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο και της έριξε μια μπουνιά στην κοιλιά. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Αλμυρού και από εκεί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Βόλου.

Ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να δουλεύει ως προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού οι οποίοι διερευνούν το περιστατικό.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

«Βόμβα» Ζελένσκι για Μακρόν: Πρότεινε εδαφικές παραχωρήσεις στη Ρωσία

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Βγήκαν μαχαίρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ένας τραυματίας

Ουρές ΙΧ για Βουλγαρία: Έλληνες περνούν τα σύνορα για φθηνή βενζίνη, τρόφιμα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ
Ο Νίκος Νυφούδης μιλάει στον Τύπο Θεσσαλονίκης για το νέο εγχείρημα δίνοντας μας τα πρώτα insights του νέου «Τίφφανυς» στον πεζόδρομο της Ικτίνου
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ