Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρικτό ατύχημα στην Κάσο: Άντρας έκοψε τον αντίχειρά του

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Κρήτη, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το δάκτυλο του

Κατεπείγουσα μεταφορά τραυματία από την Κάσο στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στον Άγιο Νικόλαο όταν ειδοποιήθηκαν μέσω κλήσης στο 112 ότι κόπηκε σύριζα ο αντίχειρας άνδρα 59 ετών μετά από ατύχημα που είχε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κάσου ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι θεράποντες ιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να σώσουν το δάκτυλο του 59χρονου το οποίο ακρωτηριάστηκε πλήρως.

Ωστόσο, παρά τη φροντίδα στο μικρό νησί των Δωδεκανήσων, οι δυνατότητες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ήταν περιορισμένες και γι’ αυτό κρίθηκε ως επείγουσα η μεταφορά του στην Κρήτη. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές οι ιατροί ειδοποίησαν για τη διακομιδή του τραυματία από την Κάσο στην Κρήτη και άμεσα τέθηκε σε ετοιμότητα το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Στο λιμάνι της πόλης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και εξειδικευμένη ιατρός περίμεναν τον τραυματία να φθάσει ώστε να γίνει η διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Πηγή: Cretapost.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Απάτη από «μαϊμού» λογιστή – Πήρε πάνω από 9.000 ευρώ

ΗΠΑ: Γραβάτα με την ελληνική σημαία φόρεσε ο Μπάιντεν (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Δικηγόρος: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (VIDEO)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους