Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή τις νυχτερινές ώρες για «πολύ νερό» - Οι 4 περιοχές

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για ισχυρές βροχές και αστραπόβροντα

Προειδοποίηση για τις νυχτερινές ώρες απεύθυνε ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω του δελτίου καιρού της ΕΡΤ-3, αναφέροντας πως η σύντομη κακοκαιρία θα χτυπήσει κάποιες περιοχές με πολύ νερό και αστραπόβροντα.

Ειδικότερα, παρότι το πρωί επικράτησε ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι και ειδικά το απόγευμα ο καιρός σημείωσε σημαντική επιδείνωση σε αρκετές περιοχές, όπως και στη Θεσσαλονίκη με ισχυρούς ανέμους. Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι κάτοικοι των εξής περιοχών:

  • Τρίκαλα
  • Καρδίτσα
  • Ευρυτανία
  • Φθιώτιδα

Η Πέμπτη θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια στα κεντρικά και στα βόρεια καθώς τα όποια φαινόμενα θα έχουν μετατοπιστεί νοτιότερα και θα επιμείνουν τις πρωινές  προμεσημβρινές ώρες με τοπικό χαρακτήρα. Χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι πολύ δυνατοί βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι που δεν αποκλείεται να αγγίξουν και να ξεπεράσουνε πρόσκαιρα τα 7 με 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών της Τετάρτης με μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες θα υπάρχει συννεφιά με τοπικές βροχές ή μπόρες αλλά μέχρι πριν το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι στα 6 με 7 κατά τόπους και 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Και η Κεντρική Μακεδονία κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών θα έχει μπόρες, βροχές και καταιγίδες αλλά προς το ξημέρωμα ο καιρός θα βελτιωθεί και οι πρωινές ώρες της Πέμπτης θα κυλήσουν με αρκετή ηλιοφάνεια. Μετά το μεσημέρι θα κυριαρχήσει παντού ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν στρεφόμενοι σε πιο νοτιοδυτικούς στα 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 14 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Απαλλαγή τεσσάρων τραπεζικών υπαλλήλων για υπεξαίρεση από θυρίδα

Θεσσαλονίκη: Τι συζήτησαν οι γονείς της 3χρονης με τον Θάνο Πλεύρη

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιάζει το βίντεο κλιπ του ράπερ Λεξ από τον Πύργο του ΑΠΘ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στη Θεσσαλονίκη: Δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό – Μπαράζ τροχαίων
Έχει μείνει ανοιχτή μόνο μια λωρίδα και έχει σχηματιστεί μεγάλο μποτιλιάρισμα – Σε ποιο σημείο έγινε το ατύχημα
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στη Θεσσαλονίκη: Δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό – Μπαράζ τροχαίων