Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταγγελία: ΜΑΤ χτύπησαν πατέρα και 13χρονο γιο στον τελικό Κυπέλλου (VIDEO)

Το παιδί χτυπήθηκε από χημικό στην πλάτη και έπαθε εγκαύματα – Μήνυση θα καταθέσει ο πατέρας

Απίστευτη καταγγελία από έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ για την επίθεση που δέχτηκαν ο ίδιος και ο 13χρονος γιος του από τα ΜΑΤ στον τελικό του Κυπέλλου. O κ. Λάζαρος, φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε από την Έδεσσα μαζί με τον 13χρονο γιο του για την Αθήνα ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησε στο Open.

Κατήγγειλε ότι ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου ο γιος του του είπε πως πνίγεται και δεν μπορούσε να ανασάνει, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να βγουν προς τα έξω. Εκεί, όπως ανέφερε, έγιναν στόχος των MAT, με τον γιο του να δέχεται χτυπήματα στην πλάτη, καθώς και ένα χημικό που του προκάλεσε εγκαύματα!

Για να γλιτώσει μάλιστα έτρεξε προς τα έξω, με συνέπεια να απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δέχτηκε επίσης επίθεση, πέφτοντας στο έδαφος. «Το παιδί μου στα 5 μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει ‘όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου’», φώναζε ο 13χρονος σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του, που τόνισε ότι θα προχωρήσει στην κατάθεση μήνυσης.

Πηγή: SDNA.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Σεισμός 2,9 Ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Απειλούσε με όπλο 3 άτομα στην Άνω Πόλη

Θεσσαλονίκη: Φρίκη για 35χρονη γυναίκα – Την απήγαγε και τη βίασε με απειλή όπλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»