Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ: Βρέφος στο Παίδων πνίγηκε στο γάλα του και κατέληξε (VIDEO)

Καταγγελία σε βάρος των γιατρών από τους γονείς – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Σοκ προκαλεί η υπόθεση θανάτου ενός βρέφους το περασμένο καλοκαίρι στο νοσοκομείο Παίδων, το οποίο πνίγηκε με το γάλα του. Την συγκλονιστική αυτή υπόθεση, μια ανείπωτη τραγωδία, έφερε στο φως το Star.

Το λίγων ημερών βρέφος μεταφέρθηκε στο Παίδων με ταχύπνοια καθώς οι γονείς του φοβήθηκαν ότι το μωρό κόλλησε κορωνοϊό. Το παιδί νοσηλεύτηκε, με τον πατέρα του να καταγγέλει τώρα ότι οι γονείς τους έλεγαν ότι είναι υγιέστατο και δεν αντιλαμβανόμαστε το λόγο που το φέρατε στο νοσοκομείο. Ενώ όμως περίμεναν ότι το βρέφος τους θα έπαιρνε εξιτήριο δέχθηκαν κλήσεις από το νοσοκομείο κατά τις οποίες ενημερώθηκαν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή. Το βρέφος είχε ταϊστεί στις 3 τα ξημερώματα και στις 6 βρέθηκε πνιγμένο στο γάλα του. Το επανέφεραν, ήταν κλινικά νεκρό και ύστερα από δυο ημέρες, όπως περιγράφηκε στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γονείς έχουν υποβάλλει μήνυση και η υπόθεση εξετάζεται από την εισαγγελία, ενώ διενεργείται προκαταρκτική έρευνα και θα αποφασιστεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι.

 

Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που πνίγηκε στο γάλα του, στο Παίδων

«Οικογενειακώς μας καταστρέψανε. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου ζήτησε κάποιος εκεί μέσα. Εστω ένα συγνώμη ήθελα να το ακούσω από τους υπεύθυνους. Δεν μου έμεινε και κάτι άλλο να κάνω μόνο αυτή τη μήνυση. Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα υγιέστατο μωρό.

Ενώ μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας λέγανε ότι “είναι ένα παιδί υγιέστατο, γιατί μας το φέρατε εδώ”, δηλαδή μας ρίχνανε και ευθύνες γιατί το πήγαμε εκεί… Στις 8-9 ημέρες βρήκαμε πέντε κλήσεις από το νοσοκομείο ξυπνώντας εκείνο το πρωί. Κατάλαβα κατευθείαν ότι με τις πέντε αναπάντητες ότι κάτι έχει συμβεί και παίρνουμε τηλέφωνο και μας είπανε ό,τι χειρότερο μπορούσαμε να ακούσουμε, ότι έγινε εισρόφηση γάλακτος. Ότι το παιδί τελευταία φορά ταΐστηκε τρεις παρά τέταρτο το πρωί και έξι παρά τέταρτο το πρωί βρέθηκε ωχρό, πνιγμένο μέσα στο γάλα του».

Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η διάμεση πνευμονίτιδα και η υποξική εγκεφαλοπάθεια. Ο πατέρας αμέσως μετά πήγε σε ΑΤ και ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων.

«Φανταστείτε ότι αυτό συνέβη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι μέχρι την αλλαγή της βάρδιας. Τους το παρέδωσαν νεκρό χωρίς καμία εξήγηση», είπε μεταξύ άλλων στο Star η δικηγόρος των γονιών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο ΑΠΘ – Τραυματίστηκε φοιτητής (ΦΩΤΟ)

Πλεύρης: Δύο σενάρια για νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού από το Σεπτέμβριο (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Νέα πνοή σε πρώην σταθμό ΚΤΕΛ – Πώς θα αξιοποιηθεί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ