Skip to main content

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχονται βροχές, κεραυνοί «εξπρές» - Πότε χαλάει ο καιρός

Προειδοποίηση του γνωστού μετεωρολόγου για επικείμενη επιδείνωση του καιρού

Για επικείμενη επιδείνωση του καλοκαιρινού καιρού κάνει λόγο ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ξεκαθαρίζοντας πως το πέρασμα της κακοκαιρίας θα είναι μεν σύντομο, ωστόσο, θα είναι κατά τόπους ισχυρό και θα χρειαστεί οι πολίτες και οι αγρότες να δείξουν προσοχή.

Μπορεί, λοιπόν, σήμερα και αύριο η ζέστη να κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρή με θερμοκρασίες ακόμη και πάνω από 33 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο ο καιρός δεν θα συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο καθώς την Κυριακή, όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, οι υψηλές θερμοκρασίες υποχωρούν ενώ παράλληλα θα εμφανιστούν βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι.

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στην πρόγνωσή του την Κυριακή η χώρα μας θα επηρεαστεί από βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από Ιταλία και θα φέρει βροχές, κεραυνούς μέχρι και χαλαζοπτώσεις. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία θα είναι τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με έμφασης στην Ήπειρο, Μακεδονία, τη δυτική Στερεά ενώ δεν φαίνεται να επηρεάζεται η Αττική.

Σύμφωνα με τον ίδιο το σύστημα κακοκαιρίας θα μας απασχολήσει μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη επιστρέφει ο πλήρως καλοκαιρινός καιρός που εμφανίζεται και σήμερα ανά τη χώρα.

Δείτε το βίντεο και την πρόγνωση για κακοκαιρία μετά το 07.30.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τέλος στη ζωή του έδωσε 26χρονος με βουτιά θανάτου

Παρέμβαση Μητσοτάκη για ΑΠΘ: Με τη γνώση ή με τη βία; Βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα;

Θεσσαλονίκη: «Λίφτινγκ» από την ΕΥΑΘ στον «Κόκκινο Δρόμο» στο Καλοχώρι (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Κοντά στο σπίτι και με χαμηλές ταχύτητες το 82% των τροχαίων