Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά

Παρολίγον τραγωδία στη Χαλκίδα

Η ζωή ενός μικρού παιδιού κινδύνεψε σε παιδική χαρά στην οδό Κυμαίων στη Χαλκίδα, όταν το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο κολώνας που ήταν στον χώρο και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το evima. 

Το παιδάκι μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο πήρε εξιτήριο μετά από 10 ώρες περίπου παραμονής εκεί.

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είχε ανακατασκευαστεί από τον Δήμο Χαλκιδέων και πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας, καθώς πριν από λίγα χρόνια εξαιτίας δυστυχήματος στην Αθήνα αυστηροποιήθηκε το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από τις παιδικές χαρές.

Ο εν λόγω χώρος που θα έπρεπε να αποτελεί καταφύγιο για τα παιδιά δέχεται και πολύ συχνά βανδαλισμούς από παρέες νεαρών, κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως έγινε και εν προκειμένω, αφού από την κολώνα την οποία ακούμπησε το παιδί είχε αφαιρεθεί το καπάκι, με αποτέλεσμα να καθίσταται μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν εκεί.

Πηγή: evima

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Νύχτα επεισοδίων με μολότοφ, δακρυγόνα και «Αίαντα» στο ΑΠΘ (VIDEO)

Πέθανε ο Δάκης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Θεσσαλονίκη: Τέλος οι λαμαρίνες σε εργοτάξιο Μετρό - Ποιος δρόμος ανοίγει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου