Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέλλα: Παραβίασαν συνεταιρισμό και έκλεψαν λιπάσματα αξίας 11.200 ευρώ

Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθη χθες (2 Ιουνίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, αφαίρεσαν ένα όχημα ημεδαπού, το οποίο χρησιμοποίησαν χθες τα ξημερώματα, παραβιάζοντας αγροτικό συνεταιρισμό σε περιοχή της Πέλλας, από όπου αφαίρεσαν λιπάσματα συνολικής αξίας 11.200 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη χθες (2 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 1ης Ιουνίου 2022, αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ημεδαπού αξίας 700 ευρώ, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής μία τσάντα με χρηματικό ποσό 80 ευρώ και άλλα αντικείμενα.

*φωτ. αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Γερανοί «σήκωσαν» παράνομα σταθμευμένα ΙΧ στο κέντρο

Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα θέματα σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Θεσσαλονίκη - Αθήνα με ποδήλατο θα κάνει Παραολυμπιονίκης για τη «Φλόγα» (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε βενζινάδικο - Χτύπησε τον υπάλληλο και πήρε 300€ (VIDEO)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης