Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ύψωσαν σημαία του Κεμάλ σε τουριστικό ιστιοφόρο στο λιμάνι της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Στελέχη του λιμενικού έφτασαν το σημείο και ζήτησαν από το πλήρωμα του σκάφους να κατεβάσει άμεσα τη σημαία

Την επέμβαση του Λιμενικού Σώματος προκάλεσε το απόγευμα της Δευτέρας ένα ιστιοφόρο σκάφος που ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του είχε υψώσει σημαία με το πρόσωπο του Κεμάλ.

Όπως προαναφέρθηκε το Λιμενικό παρενέβη άμεσα, αφού στελέχη του έφτασαν το σημείο και ζήτησαν από το πλήρωμα του σκάφους, να κατεβάσει άμεσα τη σημαία αυτή η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοϊας, όπως και έγινε.

Ο Νίκος Ταλλάς, Πρόεδρος του ΛΟΙΑΘ (Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης) σε ανάρτησή του στο Facebook, εξήρε την άμεση επέμβαση του Λιμενικού, δημοσιεύοντας τις σχετικές εικόνες από το ιστιοφόρο.

«Ένα μεγάλο μπράβο στο Λιμενικό Μυτιλήνης που τα μάτια του είναι ανοιχτά σε θάλασσα αλλά και σε στεριά. Τουρκικό τουριστικό σκάφος που ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης ύψωσε σε ιστίο του σε σημαία τον Κεμάλ. Αμέσως επενέβη και μπράβο του το λιμεναρχείο και κατέβηκε η σημαία με τη φωτό του Κεμάλ η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοϊας. Και πάλι μπράβο στα παιδιά του λιμενικού που δεν τους ξεφεύγει τίποτα», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Το ιστιοφόρο με την σημαία του Κεμάλ στη Μυτιλήνη:

istioforo_simaia_kemal_3.jpg
istioforo_simaia_kemal_2.jpg
istioforo_simaia_kemal_3.jpg

Πηγή: iefimerida.gr

Φωτογραφίες: Nikos Tallas, Facebook

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ο πιστολέρο είχε σπίτι του 16.000 ευρώ και 25 κιλά ναρκωτικά

Η σωτήρια επέμβαση της αστυνομίας για βρέφος που κατάπιε αντικείμενο (VIDEO)

Το CNN αλλάζει τις ειδήσεις: Βάζει τέλος στα «έκτακτα» και σε δηκτικούς τίτλους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ