Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αρχηγός ΓΕΣ: Να κοιμάστε ήσυχοι - Είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε απειλή

Μήνυμα ετοιμότητας αντιμετώπισης οποιασδήποτε πρόκλησης, έστειλε ο αρχηγός ΓΕΣ

Διπλό μήνυμα ετοιμότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του Γενικού Επιτελείου Στρατού έστειλε από την Καλαμάτα, κατά την διάρκεια των εγκαινίων των Ξενώνων Φρουράς, ο Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία τριών βουλευτών του Νομού, του Δημάρχου Καλαμάτας, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, του μεγάλου δωρητή Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και εκπροσώπων των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας του όσο και στις δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο Μεσσήνιος Αρχηγός ΓΕΣ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των Ε.Δ., στην ισχυρή αποτρεπτική τους ισχύ και έστειλε μήνυμα ασφάλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “πρέπει να κοιμόσαστε ήσυχοι, να μην φοβάστε, είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ”.

“Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή και στέλνουμε ένα μήνυμα ετοιμότητας αντιμετώπισης οποιασδήποτε πρόκλησης και διασφάλισης της εδαφικής μας ακεραιότητας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Άρα, λοιπόν, να μην φοβάστε, να κοιμάστε ήσυχοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία Genesis - Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα

Θεσσαλονίκη - Θεαγένειο: 20% κάτω τα χειρουργεία λόγω υποστελέχωσης

ΠΑΟΚ για Νέα Τούμπα: Ικανοποίηση για το ΦΕΚ - Απολύτως αποδεκτο το σχέδιο μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους