Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καλλιθέα: Σύλληψη 51χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας 62χρονου

Στο σπίτι που έμεναν βρέθηκαν 3 μαχαίρια και ξίφος

Ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη 51χρονης ημεδαπής που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων εξέδωσε η αστυνομία. Η 51χρονη συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στην Καλλιθέα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, βρέθηκε τραυματισμένος ημεδαπός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε χώρο εισόδου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Από διαμέρισμα της ιδίας πολυκατοικίας στο οποίο συνοικούσε με το θύμα, προσήχθη 51χρονη ημεδαπή στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, η οποία μετά από προανακριτική έρευνα, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου θύματος.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην επίμαχη οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ξίφος,

  • ψαλίδι,

  • -3- μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της ανωτέρω αξιόποινης πράξης,

  • σημειωματάριο,

  • είδη ρουχισμού και

  •  -4- κινητά τηλέφωνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα

apopeiraanthropoktonias.jpg

Το χρονικό

Σύμφωνα με το newsit ο 62χρονος άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο το πρωί του Σαββάτου (11.06.2022) στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Καλλιθέα, μαζί με την 51χρονη σύντροφό του.

Αφού το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η αστυνομία προσήγαγε την 51χρονη σύντροφό του. Κατά την ανάκριση στο τμήμα ασφάλειας Καλλιθέας, η 51χρονη ισχυρίστηκε αρχικά ότι ο σύντροφός της επέστρεψε τραυματισμένος στο σπίτι.

Ωστόσο από τις έρευνες είχαν βρεθεί ίχνη αίματος εκτός του σπιτιού. Τελικά, ύστερα από ώρες ανάκρισης, η άλλαξε την κατάθεσή της, ισχυριζόμενη ότι ο 62χρονος αυτοτραυματίστηκε.

Καμία από τις δυο εκδοχές δεν έγινε πιστευτή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και αποφάσισαν να συλλάβουν την 51χρονη γυναίκα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου θύματος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 18χρονος που πέθανε σε τροχαίο – Το συγκινητικό «αντίο»

Τι αλλάζει για αδήλωτα τετραγωνικά, power pass και αντικειμενικές αξίες

Το «πείραμα» της τετραήμερης εργασίας - Πόσο έτοιμη είναι η Ελλάδα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ