Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που μένει ο Άρης Πορτοσάλτε (VIDEO)

«Είμαι διαρκώς απειλούμενος» δήλωσε ο δημοσιογράφος

Άγνωστοι πραγματοποίησαν τα ξημερώματα επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα μες την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, σημειώθηκε έκρηξη από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

 

«Είμαι διαρκώς απειλούμενος», δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε

«Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου», «δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. Εξήγησε ότι στην ίδια πολυκατοικία ζουν ακόμη επτά οικογένειες που συμβιώνουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.

Ο δημοσιογράφος μίλησε σχετικά με την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και περιέγραψε όσα συνέβησαν. «Η πόρτα καταστράφηκε, η είσοδος, μαζί με τους τοίχους, έλιωσαν τα φώτα. Έχουμε ζημιά γιατί προκλήθηκε φωτιά. Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή. Υπάρχει παραβίαση του οικογενειακού ασύλου. Τώρα πήγαμε σε εκρήξεις. Εμένα με ξύπνησε η σύζυγός μου. Μέχρι να αντιληφθώ τι συνέβη, άκουσα δύο εκρήξεις. Μετά άκουσα τις φωνές των γειτόνων. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με γκαζάκια. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Είμαι διαρκώς απειλούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η Ελλάδα έχει βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος εποχής για την παλιά παραλία – Το ντεκ θα «κουμπώσει» με τη Νέα

Κατώτατος μισθός 911 ευρώ καθαρά με το Πρώτο Ένσημο - Ποιους αφορά

Θεσσαλονίκη: Έργα ασφαλτόστρωσης από σήμερα στην Άνω Τούμπα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Να στήσουμε ανάχωμα σε όσους εκμεταλλεύονται την χριστιανική πίστη
Δεν είμαστε πια το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, όπως ήμασταν πριν από πέντε χρόνια» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης: Να στήσουμε ανάχωμα σε όσους εκμεταλλεύονται την χριστιανική πίστη