Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θλίψη για τη μητέρα που έπεσε από μπαλκόνι στο Παγκράτι - Πώς έγινε η πτώση (VIDEO)

Προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της λίγο πριν φύγει για διακοπές με την οικογένειά της

Θλίψη προκαλεί ο χαμός της άτυχης γυναίκας μετά από πτώση από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στο Παγκράτι. Υπενθυμίζεται πως η μητέρα δύο παιδιών, 5 μηνών και 2 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της σε μια προσπάθεια να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού της.

 

Πως έγινε η μοιραία πτώση

Τραγικές είναι οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε η πτώση της άτυχης γυναίκας η οποία όπως όλα δείχνουν ετοιμαζόταν για διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

Πιο αναλυτικά η 36χρονη θα ταξίδευε για τη Νάξο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, και με μία θεία της, όπου θα συναντούσαν τον σύζυγό της. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και τότε διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει μία τσάντα απαραίτητη για το ταξίδι. Επέστρεψε στο διαμέρισμα, στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας αλλά για άγνωστο λόγο δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Επειδή όμως βιαζόταν λόγω του ταξιδιού χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα προκειμένου να περάσει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν.

36xroni_pagkrati.jpg

Πέρασε με επιτυχία όμως δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε την μπαλκονόπορτα και τότε επιχείρησε να επιστρέψει στο διπλανό μπαλκόνι για να αναζητήσει άλλο τρόπο να ανοίξει το σπίτι της. Τότε, με τις παντόφλες που φορούσε στα πόδια της γλίστρησε και έπεσε στο κενό από ύψος τουλάχιστον 15 μέτρων. Η γειτόνισσα, που τόση ώρα παρακολουθούσε της 36χρονη, σε κατάσταση σοκ κάλεσε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αλλά ήταν αργά, αφού ήταν ήδη νεκρή.

Τα μηνύματα στα social media από φίλους, γνωστούς, αλλά και απλούς ανθρώπους που σοκαρίστηκαν από την είδηση ολοένα και πληθαίνουν...

polykatoikia_pagkrati_2.jpg

«Γιατί ρε Τζανετίνα έτσι ξαφνικά; γιατί;», γράφει ένας χρήστης του Facebook. «Μεγάλος πόνος. Παντελώς άδικος θάνατος. Αδιανόητος», ήταν το σχόλιο ενός ακόμη χρήστη. «Τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Το λάθος που της στοίχισε τη ζωή», γράφει μια ακόμα χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγές: ertnews.gr, iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός: Η δική μου αλήθεια - Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο
Μοιράζεται άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του και το έπος της Πορτογαλίας - Πότε θα γίνει η παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη
Αρχηγός: Η δική μου αλήθεια - Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο
Μπούγας: Σχεδόν βέβαιη η έφεση του Εισαγγελέα στην απόφαση για το Μάτι
Η απόφαση του δικαστηρίου είναι αναντίστοιχη προς το μέγεθος της απώλειας και προς το μέγεθος της τραγωδίας, είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης
Μπούγας: Σχεδόν βέβαιη η έφεση του Εισαγγελέα στην απόφαση για το Μάτι
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή τρεις νεαροί – Για διαρρήξεις και ληστείες σε καταστήματα
Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν σε δύο ακόμη μέλη της σπείρας, μετά την απολογία τους στον ανακριτή
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή τρεις νεαροί – Για διαρρήξεις και ληστείες σε καταστήματα