Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο στα MAD VMA 2022 – Πλακώθηκαν Snik και Light (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Εικόνες ντροπής στη βραδιά της απονομής των μουσικών βραβείων

Στα χέρια πιάστηκαν οι τράπερ Snik και Light στα MAD VMA 2022, χαλώντας τη διοργάνωση της μουσικής βραδιάς που έγινε χθες το βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Από νωρίς το απόγευμα οι επώνυμοι καλεσμένοι του μουσικού event, που επέστρεψε δυναμικά, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και λίγο μετά τις 20.30 ο Θέμης Γεωργαντάς με συμπαρουσιάστρια την Κόνι Μεταξά έδωσαν τον παλμό της έναρξης. Ένας τσακωμός, όμως, διέκοψε απρόσμενα το πρόγραμμα, την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν πάνω στη σκηνή μαζί με τους χορευτές της. Κάποια στιγμή άτομα από το κοινό άρχισαν να φωνάζουν και περίπου 20 άτομα της ασφάλειας κατευθύνθηκαν πάνω στη σκηνή. Η ποπ τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε από την σκηνή, ενώ το τραγούδι συνέχιζε να ακούγεται κανονικά.

Το πρόγραμμα για περίπου 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε από τις κερκίδες όπου καθόταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Snik και ο Light πιάστηκαν στα χέρια και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Κι ενώ έδειχναν πως οι δύο καλλιτέχνες ηρέμησαν μετά από λίγο ένας νέος τσακωμός χάλασε ξανά την μουσική βραδιά.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασαν χρήστες του twitter:

 

 

 

 

 

mad_vma_tsakomos_2.jpg

Στην σκηνή ανέβηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να βραβεύσει της Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο η απονομή διακόπηκε ξανά από τον άγριο τσακωμό του Snik με τον Light. Όπως φαίνεται σε video του iefimerida.gr το κοινό αποδοκιμάζει τους δύο τράπερ φωνάζοντας να βγουν έξω από το χώρο.

mad_vma_tsakomos_3.jpg
mad_vma_tsakomos_4.jpg

 

Η αιτία του άγριου καβγά μεταξύ Snik και Light

Σε παλαιότερη εμφάνιση του Snik, ο εκκεντρικός τράπερ, είχε βρίσει με άσχημα λόγια την μητέρα του Light. Οι δύο τράπερ είχαν δώσει ένα ασυνήθιστο ραντεβού να παίξουν ξύλο, ωστόσο, ο Snik δεν εμφανίστηκε ποτέ. Απόψε που οι δύο τράπερ βρίσκονταν στα Mad Awards ο Light πλησίασε τον Snik και του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακαλούσε να σταματήσουν να τσακώνονται, ενώ ο κόσμος φωνάζει να φύγουν οι δύο τράπερ από το χώρο.

 

Η συγνώμη του Light

Με μία -αθυρόστομη- συγνώμη απολογήθηκε ο τράπερ Light για τις ντροπιαστικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στα MAD VMA 2022.

Ο Light, με 3 απολογητικά stories στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ζήτησε συγνώμη για τον πανικό που προκάλεσε στα Βραβεία στα MAD VMA 2022, με... συνένοχο τον Snik, όταν οι δυο τους και οι «παρέες» τους μετέτρεψαν σε ρινγκ το χώρο μπροστά στη σκηνή, παίζοντας άγριο ξύλο, χαλώντας τη βραδιά.

«Ένα ‘συγνώμη’ στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Εχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα...», δήλωσε ο Light στο story του.

light_story.jpg

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ