Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Αναζητούνται από την αστυνομία ακόμη δύο άτομα – Τα δύο σενάρια για την άγρια δολοφονία

Συνελήφθησαν δύο άτομα για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από ασήμαντη παρεξήγηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida πρόκειται για δύο 24χρονους, έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό. Οι εμπλεκόμενοι στο θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέσσερις, και για τον εντοπισμό τους είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

 

Πώς συνέβη η άγρια δολοφονία

Ο 42χρονος Δ.Κ. δέχθηκε φονική επίθεση από 4 αγνώστους, έξω από μπαρ στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα, με τις πληροφορίες να σοκάρουν, αφού το θύμα υπέστη σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα με σιδερογροθιά. Ο άτυχος 42χρονος παρότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του μερικές ώρες αργότερα.

Έγκυρες πηγές ανέφεραν στο iefimerida ότι -βάσει των όσων έχουν προκύψει έως τώρα- δύο είναι τα σενάρια που οδήγησαν στον φονικό καβγά. Το πρώτο σενάριο είναι οι δράστες να ενόχλησαν κάποια κοπέλα από την παρέα του 42χρονου. Το δεύτερο είναι, καθώς πήγαινε στην τουαλέτα το θύμα να σκούντηξε άθελά του κάποιον από την παρέα των δραστών, με αποτέλεσμα εκείνος να του ζητήσει το λόγο.

Είτε συνέβη το ένα, είτε συνέβη το άλλο, ο 42χρονος και η παρέα του μισή ώρα αργότερα πλήρωσαν τον λογαριασμό και αποχώρησαν από το μπαρ, ωστόσο, κατά την έξοδο τους, ήρθαν αντιμέτωποι με 4 άτομα, τα οποία άρχισαν να χτυπούν με μανία τον άτυχο άνδρα.

 

Το χρονικό του φονικού καβγά στην πλατεία της Ραφήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 42χρονος είχε βγει να διασκεδάσει μαζί με έναν ακόμα φίλο του και δύο κοπέλες. Κάποια στιγμή, το θύμα μαζί με μία από τις δύο κοπέλες της παρέας του σηκώθηκε και πήγε να χαιρετίσει δύο άλλα κορίτσια που βρίσκονταν στο μαγαζί.

Επέστρεψαν στην παρέα του και έπειτα από λίγη ώρα -όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές- το θύμα σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα του καταστήματος που βρίσκεται στο πατάρι.

Εκείνη φέρεται να είναι και η στιγμή της διένεξης με τους δράστες του φονικού, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με τον 42χρονο να επιστρέφει στην παρέα του γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, καθησυχάζοντας τους πως όλα ήταν εντάξει χωρίς να πει κάτι παραπάνω.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ