Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καβγάς Προέδρου ΚΤΕΛ – Ευαγγελάτου: «Το ηθών είναι οι οδηγοί και ελέγχουν ρούχα;»

Άγριο καβγά είχαν ο δημοσιογράφος του Mega, Νίκος Ευαγγελάτος, με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Ξάνθης, Θέμη Γεωργιάδη, μετά το επεισόδιο όπου οδηγός προσπάθησε να κατέβασε κοπέλα από το λεωφορείο, επειδή… φορούσε τοπάκι.

Η υπόθεση αναδείχτηκε από τα social media, με τον σύντροφο της κοπέλας, να καταγράφει όλο το περιστατικό με τον οδηγό, ο οποίος επέμενε να κατεβάσει από το λεωφορείο την κοπέλα, επειδή προφανώς θεωρούσε πως δεν είναι ευπρεπώς ντυμένη.

«Έχω δει πολλούς στα ΚΤΕΛ να φοράνε μαγιό» σχολίασε ο παρουσιαστής του MEGA με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ να υπερασπίζεται τον οδηγό και να λέει πως «εάν είναι προκλητική η ενδυμασία των επιβατών, οι οδηγοί έχουν δικαίωμα προς σύσταση. Φορούσε κορδόνι - σουτιέν». Ο Ν. Ευαγγελάτος απάντησε: «υπάρχει αστυνομία ηθών που δίνει στους οδηγούς την ισχύ να ψέξει κάποιο για το τι φορά; Αν πάει κάποιος σε παραλία, το ΚΤΕΛ θα γεμίσει άτομα με μαγιό και έχουμε κατακτήσει το δικαίωμα να το κάνουμε αυτό χωρίς ενοχές». Η απάντηση του προέδρου ήταν ότι θα στείλει επιστολή στον υπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Εν τέλει στην ερώτηση του κ. Ευαγγελάτου αν έκανε καλά ο οδηγός εκείνος απάντησε πως «ναι έχουν αρμοδιότητα να ελέγχουν τα ρούχα αν είναι προκλητική η ενδυμασία», αναφέροντας πως υπάρχουν... υγειονομικοί έλεγχοι που δικαιολογούν την εν λόγω συμπεριφορά. Οταν ο Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε από τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ να απαντήσει σε ποιον κανονισμό αναγράφεται το... μέγεθος του μαγιό ή της ευπρεπούς εμφάνισης, ο κ. Γεωργιάδης δεν απάντησε.

https://www.youtube.com/watch?v=7UupUpwMjZ8

 

Τι προηγήθηκε

Στο βίντεο, που έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να κρύβονται τα χαρακτηριστικά των πρωταγωνιστών, εμφανίζεται ο οδηγός ΚΤΕΛ Ξάνθης να προσπαθεί να κατεβάσει ένα ζευγάρι επειδή θεωρεί το τοπάκι που φοράει το κορίτσι απρεπές. Στο βίντεο ακούγεται ο σύντροφος της κοπέλας να διαμαρτύρεται, λέγοντας πως είναι παράνομο να κατεβάζει επιβάτες επειδή δεν του αρέσει η περιβολή τους. Ο ίδιος ο οδηγός κάνει λόγο για «σύσταση», σπρώχνοντας τον νεαρό για να κατέβει. Μία άλλη επιβάτιδα να ακούγεται να αναρωτιέται «τι έχει, ένα τοπ είναι». «Δεν έχουν σημασία τα πιστεύω σου. Αυτό δεν είναι νόμιμο που κάνεις» λέει ο νεαρός, προτρέποντας να φωνάξουν την αστυνομία και κάνοντας λόγο για σεξισμό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γάζα: Ομαδικοί τάφοι με εκατοντάδες πτώματα – «Κάποιοι είχαν δεμένα χέρια»
Υπήρξαν επίσης αναφορές για εντοπισμό πτωμάτων και στο Αλ Σίφα ύστερα από επιχείρηση των ειδικών ισραηλινών δυνάμεων
Γάζα: Ομαδικοί τάφοι με εκατοντάδες πτώματα – «Κάποιοι είχαν δεμένα χέρια»