Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή, έρχονται βροχές για 2 ημέρες – Σε ποιες περιοχές

H πρόγνωση του καιρού από το Σάκη Αρναούτογλου

Προσοχή για τις καταιγίδες του επόμενου 48ωρου και κυρίως του Σαββάτου εφιστά ο Σάκης Αρναούτογλου, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού στο δελτίο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, το επόμενο 24ωρο συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Αν και η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, τις θερμές ώρες αναμένεται να συγκεντρωθούν σύννεφα με καταιγίδες και κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα σε Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, τμήματα της Θεσσαλίας και της Στερέας Ελλάδας, αλλά ακόμη και στα ορεινά και ημιορεινά της Πελοποννήσου.

Στην Κεντρική Μακεδονία, αναμένεται αν πληγούν από καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά κυρίως οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ ένα πέρασμα φαινομένω αναμένεται και τις βραδινές ώρες αύριο, προς εξασθένηση της αστάθειας.

Ως προς τη θερμοκρασία δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Στη Θεσσαλονίκη αναλυτικότερα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 33 βαθμούς, ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο το πρωί, ωστόσο, σύννεφα θα συγκεντρωθούν από τις μεσημβρινές ώρες και μέχρι αργά το απόγευμα στους ορεινούς όγκους της Περιφέρειας αναμένονται καταιγίδες που προς το βράδυ θα επηρεάσουν όλες τις περιοχές μέχρι και τη Χαλκιδική.

Το Σάββατο χρειάζεται επίσης προσοχή στη βόρεια Ελλάδα και κυρίως σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Αν και η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο και ζέστη, το μεσημέρι και κυρίως αργά το απόγευμα αναμένονται ισχυρά καιρικά φαινόμενα, με μπουρίνια, ισχυρούς ανέμους, αλλά και χαλάζι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά