Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τώρα μιλά για απόπειρα απαγωγής μιας από τις κόρες της

«Ήθελαν να μου πάρουν το παιδί»

Λίγο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέσει ως ύποπτη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, έρχεται στο φως αναφορά από την έκθεση της παιδοψυχολόγου που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και είχε συνομιλία με την προφυλακισμένη.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως η 33χρονη αφηγήθηκε στην παιδοψυχολόγο, πριν από λίγες ημέρες, ότι μία από τις γυναίκες που «πολιορκούσαν» τον Μάνο Δασκαλάκη, έβαλε κάποιον να της πάρει την μεγάλη τους κόρη, όταν ήταν 6 μηνών.

«Μία εντυπωσιακή αναφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου που οι δικαστικές θεωρούταν ενδεικτική της μη ειλικρίνειας της ή και της σύγχυσης της οποίας βρίσκεται» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Ήθελαν να μου πάρουν το παιδί»

«Ήταν η έναρξη του καρναβαλιού και μου χτύπησε το κουδούνι ένας άνδρας, άνοιξα χωρίς να ρωτήσω, με έσπρωξε και μου είπε “το παιδί θέλω, θέλω να πάρω το παιδί να το πάω στην …”. Με ένα αποσμητικό σπρέι του ψέκασα τα μάτια, φώναξα δυνατά και εκείνος έφυγε» υποστήριξε η 33χρονη.

Στην … αντεπίθεση

Η μητέρα, η αδελφή αλλά και η Ρούλα Πισπιρίγκου, περνούν στην… αντεπίθεση με μια μακροσκελή γραπτή δήλωση.

«Η συγκεκριμένη κυρία (παιδοψυχολόγος) δεν δήλωσε ποτέ ότι θα προχωρούσε σε ψυχογράφημα της Ρούλας, η οποία άλλωστε δεν είχε δώσει ποτέ την συγκατάθεσή της. Η έκθεσή της διακρίνεται από εμπάθεια και φανατισμό, ενώ οι χαρακτηρισμοί που περιλαμβάνει αγγίζουν τα όρια της εξύβρισης» σημειώνουν.

Βέλη εξαπολύονται και κατά του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων τον οποίον όπως λένε ουδέποτε προσέγγισαν ζητώντας τη βοήθειά του.

«Ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής συμμετέχει καθημερινά σε εκπομπές μιλώντας ανεύθυνα για μία υπόθεση της οποίας δεν έχει δει ποτέ του κανένα έγγραφο και κερδίζει τηλεοπτική προβολή και δημοσιότητα πάνω από τους τάφους των τριών αγαπημένων μας παιδιών» υποστηρίζουν οι τρεις γυναίκες.

«Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για να αποδείξω την αθωότητά μου αλλά και να μάθω την αλήθεια για τον χαμό των αγαπημένων μου παιδιών» πρόσθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πειθαρχικός έλεγχος

Ο υπουργός Δικαιοσύνης με επιστολή του στον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη ζητεί τον πειθαρχικό έλεγχο των ιατροδικαστών που εξέτασαν πρώτοι την Μαλένα και την Ίριδα.

«Όπως διενεργήσετε τον αναγκαίο έλεγχο για ενδεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, που πιθανώς τελέστηκαν από τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες τις οποίες εποπτεύετε» αναφέρει η επιστολή του υπ. Δικαιοσύνης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των παιδιών στις 8 Ιουλίου.

Πηγή: megatv

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ