Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου (VIDEO)

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας - Οι δράστες καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια, τα οποία εξερράγησαν λίγο πριν από τις 04:30. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας.

gkazakia_papadimitriou_2.jpeg

 Στο σημείο έσπευσε, μεταξύ άλλων και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

«Τρομοκράτες βάζουν γκαζάκια και τρομοκρατούν οικογένειες, κόσμο», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3. «Το σημαντικό είναι ότι κάποτε πρέπει να το πάρει απόφαση η Πολιτεία ότι πρέπει να τους βρει», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους