Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: 11χρονος τραυματίστηκε σε προβλήτα - Η επέμβαση ναυαγοσωστών

Περιστατικό τραυματισμού σε προβλήτα των Αλυκών

Ένα 11χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο κεφάλι, πιθανότατα κάνοντας βουτιά στη θάλασσα, από προβλήτα, στην παραλία των Αλυκών, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:30 και προς βοήθεια του παιδιού έτρεξαν άμεσα, τα μέλη του ναυαγοσωστικού σκάφους της LifeguardVolos, Μαρία Ραφαηλίδη και Χριστιάνα Φιλιππάτου.

Οι δύο ναυαγοσώστριες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει τον 11χρονο στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ καθάρισαν τα τραύματα του 11χρονου και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Η LifeguardVolos αναφέρει στο facebook σχετικά με το περιστατικό:

Σοβαρό περιστατικό τραυματισμού 11χρονου συνέβη σήμερα στις 13:30 σε προβλήτα των Αλυκών. Άμεσα το αντιλήφθηκαν το πλήρωμα του σκάφους της LifeguardVolos και η ναυαγοσώστρια της παραλίας που διαπίστωσαν πολλαπλά τραυματα στο κεφάλι του 11χρονου,σε ένα εκ των οποίων είχε σφηνωθει μεταλλικό αντικείμενο τουλάχιστον 3 εκατοστά καθάρισαν τα τραυματα σταμάτησαν την αιμορραγία ακινητοποιησαν και μετέφεραν το θύμα σε σκιερό σημείο που έχει πρόσβαση για το ασθενοφόρο το οποίο το παρέλαβε το νεαρό θύμα δίνοντας συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση και τις πρώτες βοήθειες πού παρείχαν οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos Λιαρος Λάμπρος Ραφαηλιδη Μαρία και Φιλιππάτου Χριστίνα, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για τον νεαρό!

Φωτό: facebook LifeguardVolos

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν