Skip to main content

Ι. Παλιοσπύρου για απόφαση για Λιγνάδη: «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι»

Αιχμηρό σχόλιο στα social media

Σε μία αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε Ιωάννα Παλιοσπύρου στα social media σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Λιγνάδη για δύο βιασμούς και στην συνέχεια αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο χθες μετά την καταδίκη του 58χρονου καλλιτέχνη αποφάσισε με πλειοψηφία 4 προς 3 ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του, με την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματικής εγγύησης. 

«Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί», γράφει μεταξύ άλλων, ενώ χρησιμοποιεί και το hashtag #έξαλλη.

Ακολουθεί η ανάρτησή της

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) που ο θύτης μου δεν ήταν «γνωστός σκηνοθέτης», «γνωστός ηθοποιός» και αποδόθηκε δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα, συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ