Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 49χρονου - Απαρηγόρητη η οικογένεια

Πριν λίγους μήνες είχε πεθάνει και η αδερφή του

Απαρηγόρητα είναι τα μέλη της οικογένειας του 49χρονου από την Πάτρα, καθώς τον αποχαιρέτησαν στην κηδεία του, λίγες ημέρες αφότου ο ίδιος έχασε τη ζωή του, φεύγοντας από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της πόλης, ενώ είχε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Η κηδεία τελέστηκε στην Πάτρα σε κλίμα οδύνης, όπως αναφέρει το tempo24.news, με τη μητέρα του και τα πέντε αδέλφια του να είναι απαρηγόρητοι, καθώς είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας που φεύγει από τη ζωή, αφού πριν λίγους μήνες είχε πεθάνει η αδελφή του άτυχου 49χρονου από κορονοϊό.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας ενώ εκεί ήταν παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου και ο τ. Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

 

Υπενθυμίζεται πως ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» παραιτήθηκε νωρίτερα σήμερα (16/7/2022), κάτι που του είχε ζητήσει να κάνει και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, λόγω της υπόθεσης θανάτου του 49χρονου, όταν πήγε στο συγκεκριμένο ίδρυμα με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα αλλά τον έδιωξαν χωρίς να τον δει γιατρός.

Στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί ενώ η νοσοκόμα που μίλησε με τον 49χρονο δεν κάλεσε κανέναν γιατρό για να τον εξετάζει και τον έδιωξε επειδή το «Άγιος Ανδρέας» δεν εφημέρευε. Η οικογένεια του εκλιπόντος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφία tempo24.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή
Την διαγραφή του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ζητεί ο Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή
Σχοινάς: «Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο φυλάσσονται και είναι ασφαλή»
Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκάφος της ΕΛ.ΑΣ. ακολούθησε τη διαδρομή συνοριακής περιπολίας στο Δέλτα του Έβρου
Σχοινάς: «Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο φυλάσσονται και είναι ασφαλή»