Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη: «Δεν ήταν μια απλή δολοφονία» (VIDEO)

Δηλώσεις των γονιών του 19χρονου μετά την πρόταση της εισαγγελέως για την παραπομπή σε δίκη των 12 κατηγορούμενων

Συγκλονίζει για ακόμη μια φορά η μητέρα του Άλκη Καμπανού ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη σε περιστατικό οπαδικής βίας. Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η μητέρα του 19χρονου είπε μεταξύ άλλων πως «αυτό που συνέβη στο παιδί μου δεν ήταν μια απλή δολοφονία. Ήταν μια κτηνωδία χωρίς αίτιο». Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης πρότεινε την παραπομπή σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο κατά του Άλκη, κατά και των 12 ατόμων που ήταν παρόντες.

Αναλυτικά, οι γονείς του 19χρονου μίλησαν στην εκπομπή «Alpha Τώρα». Ο πατέρας του Άλκη είπε πως «πιστεύω ότι η δικαιοσύνη έπραξε ή πράττει το καθήκον της και δεν είναι απέναντι σε αυτό που ζητάμε για τη δικαίωση. Δεν έχω να πω κάτι για το πώς αισθάνομαι επάνω στην πρόταση του κύριου εισαγγελέα, αλλά το περί δικαίου αίσθημα όλης της ελληνικής κοινωνίας η οποία θέλει μια κάθαρση σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Πιστεύω ότι η τιμωρία των ενόχων αποτελεί κι ένα μέρος της αποτροπής που λέμε ώστε να μην παρουσιαστούν ξανά τέτοια φαινόμενα».

Από την πλευρά της η μητέρα του Άλκη συμπλήρωσε πως «θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση της δικαιοσύνης, πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί αυτό που συνέβη στο παιδί μου δεν ήταν μια απλή δολοφονία. Ήταν μια κτηνωδία χωρίς αίτιο. Τη νύχτα που δολοφόνησαν τον Άλκη δολοφόνησαν κι εμένα, και τον πατέρα του. Είναι οικογενειοκτονία».

Δείτε τις δηλώσεις των γονιών του Άλκη Καμπανού:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ