Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ZeniΘ: Χάρισε ένα σπίτι σε μία υπερτυχερή - Συνεχίζεται ο διαγωνισμός για ακόμη ένα!

Η ΖeniΘ συνεχίζει τον διαγωνισμό Home Sweet Home και προσφέρει ένα ακόμα ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι και πολλά πλούσια δώρα κάθε μήνα

Πόσες φορές, κολλημένοι στην κίνηση να ακούτε ραδιόφωνο, δεν έχετε ακούσει τη διαφήμιση της ΖeniΘ με τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη; Πόσες φορές δεν σκεφτήκατε εκείνη την ώρα «Αχ πόσο θα ήθελα ένα καινούριο σπίτι! Να δηλώσω συμμετοχή τώρα!» αλλά άναψε φανάρι και μετά η ζωή σας έκανε να… ξεχάσετε (μέχρι την επόμενη φορά).

Τώρα είναι η ώρα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Γιατί, ευτυχώς σας εσάς (και για χιλιάδες άλλους), έχετε ακόμη την ευκαιρία να μπείτε στον διαγωνισμό της ΖeniΘ για ένα ολοκαίνουργιο σπίτι. Ρωτήστε και την Ελπινίκη Βασιλοπούλου που κέρδισε το πρώτο σπίτι, το οποίο και διάλεξε να βρίσκεται στη Λάρισα!

Αν η πρωτοπορία τους εταιρικούς διαγωνισμούς χρειαζόταν ποτέ ένα… όνομα, αυτό θα ήταν ΖeniΘ. Και πως αλλιώς; Μιλάμε για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο και τον διοργανώνει ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα.

Η ΖeniΘ, λοιπόν, συνεχίζει τον διαγωνισμό Home Sweet Home και προσφέρει ένα ακόμα ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι και πολλά πλούσια δώρα κάθε μήνα! Και για να καταλάβει κανείς πόσο μεγάλος είναι ο διαγωνισμός και πόσο πρωτοπορεί η ΖeniΘ, για να συμμετάσχετε δεν χρειάζεται να είστε πελάτης! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, πελάτες ή μη της ZeniΘ!

Εσείς; Ακόμη περιμένετε;

Κι εσείς που μπήκατε στον διαγωνισμό αλλά δεν ήσασταν ο νικητής ή η νικήτρια της πρώτης κλήρωσης, μην απελπίζεστε. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2023. Όχι μόνο γιατί δεν έχει ακόμη δοθεί το δεύτερο σπίτι και άρα όσοι συμμετείχαν στην πρώτη κλήρωση θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για ένα ολοκαίνουργιο σπίτι ή κάποιο άλλο από τα πλούσια δώρα (smart tvs, smartphones, tablets κ.α.) που δίνονται κάθε μήνα, αλλά γιατί η συμμετοχή στον πρώτο… κύκλο ήταν τόσο μεγάλη, που έμοιαζε μονόδρομος για την εταιρία να συνεχίζει την ενέργεια. 

Ο διαγωνισμός Home Sweet Home συνεχίζεται και περισσότεροι από 280 τυχεροί έχουν κερδίσει πλούσια δώρα στις μηνιαίες κληρώσεις, ενώ η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο ιδιαίτερα μεγάλη που έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην Zeniθ να συνεχίζει την ενέργεια, δείχνοντας έμπρακτα ότι είναι δίπλα στους καταναλωτές.

Γιατί να ρωτήσετε την Ελπινίκη Βασιλοπούλου

Γιατί, πολύ απλά, είναι η νικήτρια του πρώτου διαγωνισμού και η ιδιοκτήτρια του πρώτου σπιτιού! Τα κλειδιά της τα πήρε ήδη. Κι αν είστε εσείς ο επόμενος τυχερός;

Η κλήρωση του πρώτου διαγωνισμού της ZeniΘ έγινε στις 21 Μαρτίου, στο κεντρικό της κατάστημα στο The Orbit. Τυχερή νικήτρια ήταν η Ελπινίκη Βασιλοπούλου από τη Λάρισα.

Η μεγάλη κλήρωση μεταδόθηκε και μέσω Facebook live από τη σελίδα της ZeniΘ, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη, παρουσία του CEO της εταιρείας Fulvio Siotto αλλά και του Μάνου Εξαρχουλάκου, Eμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ.

Και φυσικά, λίγο μετά ακολούθησε και η παράδοση του νέου σπιτιού στην Ελπινίκη Βασιλοπούλου. Και στην παράδοση των κλειδιών, παρόντες ήταν τόσο ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη όσο και ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ.

Ένα σπίτι σας περιμένει

Και επειδή τα ωραία δεν είναι απαραίτητο να τελειώνουν και γρήγορα, ο διαγωνισμός της ZeniΘ συνεχίζεται κι εσείς έχετε ακόμη μια ευκαιρία είτε να κερδίσετε ένα ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι είτε πλούσια δώρα, ανάμεσά τους τηλεοράσεις, κινητά, κονσόλες παιχνιδιών και ηλεκτρικές συσκευές.

Δεν χρειάζεται να είστε πελάτης της εταιρίας, αυτό κι αν είναι καινοτομία. Αρκεί να μπείτε εδώ, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και πατήστε το… μαγικό κουμπί για την «υποβολή».

Λίγα βήματα είναι αρκετά. Εσείς; Δεν θα διεκδικήσετε το Home Sweet Home σας;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ