Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Κράξιμο» στον Μάλαμα στα social media - Ζήτησε να κατέβει το πανό για Λιγνάδη

Κατά τη χθεσινή συναυλία του στο Ρέθυμνο - Τι απάντησε ο τραγουδοποιός σχετικά με το θέμα που προέκυψε

Χαμός τις τελευταίες ώρες στα social media γύρω από το όνομα του γνωστού τραγουδοποιού και ερμηνευτή, Σωκράτη Μάλαμα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης εδώ και πολλές ώρες γιατί διέκοψε τη χθεσινοβραδινή συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι», που αναφέρεται στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Σωκράτης Μάλαμας σταμάτησε τη συναυλία εκείνη την ώρα και αφού τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή.

pano_malamas.jpeg

Η κίνηση αυτή δυσαρέστησε πολλούς θαυμαστές του και χρήστες των social media, οι οποίοι άρχισαν το «κράξιμο», ενώ κάποιοι καλούσαν σε #cancel του γνωστού καλλιτέχνη. Δείτε κάποια από τα σχόλια:

 

 

 

 

 

Τι είπε ο Σωκράτης Μάλαμας για το πανό

Προς απάντηση σε όσους ενοχλήθηκαν, ο Σωκράτης Μάλαμας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για το συμβάν.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι.

Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ.

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ», αυτά δήλωσε στη συναυλία του ο τραγουδοποιός.

Πηγή: in.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα