Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να πάρουν το 20 μηνών μωρό της

Ενώ βρίσκονταν για βόλτα στο πάρκο του Ελικοδρομίου της Νέας Ιωνίας

Μια μητέρα που βρίσκονταν για βόλτα στο πάρκο του Ελικοδρομίου της Νέας Ιωνίας Βόλου, καταγγέλλει ότι γυναίκα Ρομά προσπάθησε να της πάρει το 20μηνών μωρό της, το οποίο έτρεχε δίπλα της στο πάρκο.

Η καταγγελία έγινε στην διαδικτυακή ομάδα «Μαμάδες» και σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, την απόπειρα αρπαγής του μωρού την κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες Δευτέρα, ενώ το περιστατικό συνέβη την προχθές Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Για το περιστατικό δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ενώ η μητέρα αναφέρει: «Το παιδί μου έτρεχε δίπλα μου στο πάρκο, όταν μια γυναίκα ρομά το άρπαξε στα χέρια της. Αντέδρασα έντονα και της είπα να το αφήσει αμέσως. Τρόμαξα πραγματικά. Το πήρα και πήγα προς το γήπεδο του μπάσκετ λίγο πιο πάνω. Για το συμβάν ενημέρωσα το πρωί της Δευτέρας την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μου είπαν, σε ανάλογη περίπτωση να καλέσω άμεσα σε βοήθεια και να τηλεφωνήσω στην Άμεση Δράση (100). Αισθάνθηκα την υποχρέωση να σας ενημερώσω για να αποφευχθεί το χειρότερο. Ας είμαστε σε εγρήγορση».

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές