Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπαλάσκας: Θέμα χρόνου να συλληφθεί ο δράστης για το έγκλημα στο Περιστέρι (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός 20χρονου από το Πακιστάν έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος της αγρίας δολοφονίας 17χρονης στο Περιστέρι. Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη Νικολέτα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της από την αδερφή της. Η ανήλικη δολοφονήθηκε στο σπίτι της στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι το απόγευμα της Δευτέρας, με την Ασφάλεια να αναζητά ως βασικό ύποπτο του εγκλήματος τον 20χρονο σύντροφο του θύματος.

Σχετικά με την υπόθεση μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε πως είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος. Όπως επισήμανε βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνάνε τα σύνορα.

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου.

Ερωτώμενος για την περίπτωση να έχει κρυφτεί ο ύποπτος, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί. Αυτοί που είναι «πορωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι δεν το συνηθίζουν και θολώνουν, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Πηγή: megatv.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα