Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος στην Κεφαλονιά: Πνίγηκε ο γιος του βοσκού των Ιμίων

Είχε πάει για ψάρεμα με έναν συνάδελφό του - Το συγκινητικό μήνυμα του αδελφού του

Αναγνωρίστηκε ο 54χρονος ψαράς που βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι δυτικά της Κεφαλονιάς ενώ είχε πάει για ψάρεμα με έναν συνάδελφό του. Πρόκειται για τον Γιάννη Βεζυρόπουλο, γιο του βοσκού των Ιμίων, Αντώνη.

Ο 54χρονος άντρας, ήταν επαγγελματίας ψαράς και με το καΐκι του «Αίολος» σάρωνε τις ελληνικές θάλασσες ψαρεύοντας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Βεζυρόπουλος, ήταν παντρεμένος με ένα παιδί και είχε ξεκινήσει από την Κάλυμνο προκειμένου να φτάσει στο Ιόνιο Πέλαγος και να ψαρέψει. Πριν φτάσει στο νησί της Κεφαλονιάς βρισκόταν στην περιοχή του Λαυρίου. Και όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν ο 54χρονος ριψοκίνδυνος ψαράς, έπεσε για άλλη μια φορά στον βυθό της θάλασσας με τον εξοπλισμό του προκειμένου να ψαρέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος βοηθός του που ήταν το δεξί του χέρι περίπου στις 12 χθες το μεσημέρι είδε το σώμα του δύτη να επιπλέει στο νερό. Αμέσως ο νεαρός ειδοποίησε τη Λιμενική Υπηρεσία όπου άμεσα εντόπισαν το καΐκι και περισυνέλεξαν το άψυχο σώμα του Γιάννη Βεζυρόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 54χρονος επαγγελματίας ψαράς βρισκόταν στον βυθό της περιοχής μεταξύ του Γέρο Γόμπου και Λαγκαδάκια Ληξουρίου με συσκευή κομπρεσέρ προκειμένου να έχει το οξυγόνο που χρειάζεται.

 

Θρήνος για τον θάνατο του Γιάννη Βεζυρόπουλου

Ο μικρός του αδελφός έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: «Καλό παράδεισο αδελφέ μου, σε αγαπώ πολύ».

veziropoulos.jpg

Και κάτω από την ανάρτηση, συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης. «Θερμά συλλυπητήρια», «Ζωή σε εσάς, Μικέ μου, δύσκολο πολύ. Καλό παράδεισο να έχει!», «Ο Θεός να σας δίνει δύναμη», «Δεν το πιστεύω ότι έφυγε τόσο νωρίς ο Γιάννης μας. Καλό παράδεισο να έχει η ψυχούλα του αγαπημένου μας ξαδέλφου.  Να είστε καλά να τον θυμάστε» και «Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Έχουμε συνεργαστεί στην Κρήτη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του» είναι μερικά από τα σχόλια στο Facebook.

sholia_1.jpg
sholia_2.jpg
sholia_3.jpg

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα ή αύριο η ψηφοφορία στο Σ.Α. για την ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ
Πάντως, το παλαιστινιακό εγχείρημα μοιάζει καταδικασμένο σε αποτυχία, εξαιτίας της εναντίωσης των ΗΠΑ, που έχουν δικαίωμα βέτο
Σήμερα ή αύριο η ψηφοφορία στο Σ.Α. για την ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ
ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύ κλίμα για τις δηλώσεις Παπανώτα για τη βία κατά γυναικών (VIDEO)
Είχε πει ότι η γυναίκα στην Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται,...
ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύ κλίμα για τις δηλώσεις Παπανώτα για τη βία κατά γυναικών (VIDEO)
Σκιάθος: Είδε τους λιμενικούς και παρέδωσε μόνος του ναρκωτικά που είχε πάνω του
Δήλωσε περιστασιακός χρήστης και καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου
Σκιάθος: Είδε τους λιμενικούς και παρέδωσε μόνος του ναρκωτικά που είχε πάνω του